Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційний суд Миколаївської області запрошує навчальні заклади до співпраці

16 січня 2018, 11:58

Важливим напрямком комунікаційної діяльності апеляційного суду Миколаївської області є просвітницька діяльність. Учні старших класів загальноосвітніх шкіл, а також студенти, особливо юридичного напрямку, сьогодні мають змогу більше дізнатися про роботу судді і працівника апарату суду апеляційного суду Миколаївської області.

Робота з учнівською та студентською молоддю апеляційного суду Миколаївської області направлена на професійну орієнтацію, адже зацікавлена у професії молодь, яка після навчання працюватиме у судах, є запорукою справедливого і неупередженого суду.

Для цього, апеляційний суд Миколаївської області продовжує впроваджувати «Дні відкритих дверей», в які працівники суду, судді, судді у відставці  розповідають молоді про свої професійні обов’язки, щоденну діяльність та процес судочинства.

Учні і студенти можуть ознайомитися з приміщенням апеляційного суду Миколаївської області, почути історію суду і людей, які багато років життя віддавали суддівству, а також тих, хто,наразі, працює. Також суд запропонує бути слухачами у відкритих судових засіданнях у кримінальних або цивільних справах, у справах про адміністративні правопорушення.

Для узгодження дати й часу зустрічі, а також уточнення інших організаційних питань, просимо звертатися до головного спеціаліста сектору із забезпечення діяльності керівництва суду апеляційного суду Миколаївської області Пономаренко Ірини Анатоліївни за телефоном: (0512) 50-17-20.

 

За повідомленням прес-служби суду