Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Нікопольському міськрайонному суді Дніпропетровської області буде проведено опитування громадян

11 січня 2018, 09:47

ШАНОВНІ ВІДВІДУВАЧІ НІКОПОЛЬСЬКОГО МІСЬКРАЙОННОГО СУДУ !

 

      З 12 до 16 лютого 2018 року, з  метою вивчення рівня довіри громадськості до Нікопольського міськрайонного суду Дніпропетровської області, буде проведено анонімне опитування відвідувачів суду шляхом анкетування.

      Пропонуємо Вам взяти участь в анонімному опитуванні та висловити свою думку з питань діяльності Нікопольського міськрайонного суду.

    Опитування є добровільним, інформація, яка збирається є цілком конфіденційною і отримані відповіді будуть використані лише для розробки ефективних кроків щодо поліпшення якості роботи суду та підвищення  рівня довіри громадян до суду.

 Ваша небайдужість та щирі відповіді допоможуть мати чітку та правдиву інформацію, на підставі якої будуть розроблятися ефективні рекомендації для підвищення якості судових послуг та підвищення рівня довіри до інституту судочинства в Україні загалом і, зокрема, у Нікопольському міськрайонному суді. 

      Вам буде запропоновано заповнити анкету в якій дати відповіді на запитання, що стосуються якості роботи суду та зручності перебування у приміщенні суду,  а також Ви матимете  можливість висловити власні побажання щодо вдосконалення організаційного забезпечення роботи суду.

      Бланки анкет знаходяться у  відділі прийому документів (канцелярія, кабінет № 2), а також у судових розпорядників (другий поверх).

 

За повідомленням прес-служби суду