Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Водій, що керував автомобілем напідпитку, залишився без права керування транспортними засобами

10 січня 2018, 15:02

Суддя Ленінського районного суду міста Миколаєва – Захарченко Дмитро Володимирович сьогодні позбавив правом керування всіма видами транспортних засобів – чоловіка, 1964 р.н., мешканця міста Миколаєва. 

22.10.2017  о 13.20 год., по вул. Айвазовського в м. Миколаєві, в порушення вимог п. 2.9 а Правил дорожнього руху України, керував транспортним засобом Toyota Prado в стані алкогольного сп’яніння.

Правопорушник будучи неодноразово викликаним, в судове засідання не з’явився, звернувшись з клопотанням про відкладення розгляду справи у строк поза межами строків притягнення до адміністративної відповідальності.

За результатами розгляду постанови суд притягнув правопорушника до адміністративної відповідальності та позбавив його права керування транспортними засобами строком на 1 рік, а також зобов’язав його сплатити штраф у розмірі 10 200 гривень.

Крім того, правопорушник сплатить судові витрати у розмірі 352,40 гривень.

Зазначимо, постанова суду ще не набрали чинності.

 

(Рішення прийнято суддею, здатність якого здійснювати правосуддя, не підтверджена відповідно до вимог ст.83, п.20, 21 "Прикінцевих та перехідних положень" Закону України "Про судоустрій і статус суддів")

 

За повідомленням прес-служби суду