Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оприлюднено результати апеляційного розгляду продовження строку дії запобіжного заходу водію автомобіля «Фольксваген» - Геннадію Дронову

04 січня 2018, 13:59

Інформуємо про результати розгляду апеляційної скарги, поданої Геннадієм Дроновим на ухвалу слідчого судді Київського районного суду міста Харкова від 13 грудня 2017 року щодо продовження строку застосування у відношенні підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою водію автомобіля «Фольксваген» за фактом резонансної дорожньо-транспортної пригоди 18 жовтня 2017 року в місті Харкові.

            Підозрюваний Геннадій Дронов відмовився приймати участь в судовому засіданні в режимі відеоконференцзв’язку в приміщенні Харківської установи виконання покарань (№27), надіславши до суду заяву про відмову.

До початку апеляційного розгляду від Геннадія Дронова надійшла заява в порядку ч.1 ст.403 КПК України про відмову від поданої ним апеляційної скарги.

Аналогічного змісту заява подана і адвокатом Геннадія Дронова.

В судовому засіданні розглянути всі клопотання, подані сторонами захисту та обвинувачення та заслухані сторони кримінального провадження з обґрунтуванням їх доводів.

         За результатами розгляду клопотання про відмову від апеляції колегією суддів прийнято рішення про закриття апеляційного провадження за апеляційною скаргою підозрюваного Геннадія Дронова на ухвалу слідчого судді Київського районного суду міста Харкова від 13 грудня 2017 року про продовження строку застосування у відношенні підозрюваного Геннадія Дронова запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою в межах строку досудового розслідування,  у зв’язку з відмовою підозрюваного від апеляційної скарги.

З повним текстом ухвали колегії суддів зацікавлені особи мають можливість ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень після її  проголошення.  

             За повідомленням прес-служби суду.