Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Одеському окружному адміністративному суді відбувся круглий стіл «Реформа системи виконання рішень, виклики та перспективи»

26 грудня 2017, 14:42

    Сьогодні, 26 грудня в Одеському окружному адміністративному суді відбувся круглий стіл на тему «Реформа системи виконання рішень, виклики та перспективи». Під час заходу учасники обговорили шляхи покращення взаємодії державної виконавчої служби та суду; вплив запровадження інституту приватних виконавців на ефективність примусового виконання рішень. Не оминули увагою сучасний стан державної системи виконання судових рішень та проблемні питання сфери.

    До правової дискусії приєднались представники неурядових організацій, державні та приватні виконавці, адвокати та судді. В якості спікерів виступили: голова ООАС Олег Глуханчук, суддя ООАС Любов Токмілова, виконавчий директор Всеукраїнської коаліції з надання правової допомоги – Віталій Місяць, головний спеціаліст відділу статистики та аналітики управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Одеській області – Віктор Пономарьов та приватний виконавець виконавчого округу – Роман Лобчук.

    Круглий стіл супроводжувався цікавими статистиками, досвідом професійної діяльності учасників та дискусіями на головні питання заходу.

За повідомленням прес-служби суду