Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Сокальський райсуд Львівської області оприлюднив результати конкурсу дитячого малюнку "Судова система, суд, судді — очима дітей"

26 грудня 2017, 10:44

15.12.2017р. у рамках відзначення Дня працівника суду в Сокальському районному суді Львівської області відбулось творче змагання серед юних художників на тему: "Судова система, суд, судді — очима дітей."

 

 

З вступним словом виступили: голова суду Адамович М.Я., керівник апарату Троць І.С.

Під час урочистого нагородження суддя спікер Фарина Л.Ю. зазначила:

«Був задум нагородити лише 6  переможців: за перше, друге, третє місця у двох вікових категоріях. Але ми, як учасники журі, переглянули всі роботи, що надійшли на конкурс й вирішили розширити коло нагороджених. Адже насправді малюнків, гідних відзначення було значно більше. Загалом ми нагородили 34 дитини. Також хочу подякувати організаторам конкурсу, голові суду Адамович М.Я., керівнику апарату Троць І.С., суддям, всім працівникам суду, які не були байдужі, долучились до організації конкурсу, також подяка педагогу Ользі Олександрівні та Ірині Петрівні, які допомогли провести цей захід. Думаю, що проведення таких просвітницьких заходів - добра нагода, щоб  ще раз і ще раз привернути увагу молодого покоління, яке у майбутньому здобуде освіту й отримає фах, до проблем, які існують в судовій системі й створення належних умов для діяльності суддів, підвищення їхнього авторитету у суспільстві».

Нагороджені за участь у конкурсі всі учасники конкурсу.

 

Почесні  грамоти за перемогу у конкурсі отримали:

 

за перше місце: Щербата Анна (Сокальська ЗШ І-ІІІ, №2), Чернявська Софія (Сокальська СШ,  І-ІІІ, №3)

 

за друге місце: Дишкант Софія (Сокальський НВК «ЗШ» І ст. – гімназія ім.О.Романіва №1), Хмільовська Анастасія (Сокальська ЗШ І-ІІІ, №4),

 

за третє місце: Гулягродська Уляна (Сокальська СШ,  І-ІІІ, №3), Галишин Олена (Сокальська ЗШ І-ІІІ, №4).

 

Світлини з конкурсу дивіться на нашій Facebook сторінці.

За повідомленням прес-служби суду