Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Колектив Дніпропетровського апеляційного господарського суду привітав дітлахів з Днем Святого Миколая

19 грудня 2017, 17:12

З давніх-давен одним з найбільш шанованих святих як православної, так і католицької церкви  Святий Миколай. Недарма його називають Микола – Чудотворець, адже він причетний майже до всіх  чарівних і добрих справ.

І тепер, як і в давні часи, діти найчастіше звертаються по втіху та заступництво до Святого Миколая, звичайно, обов’язково шукають 19 грудня свій чобіток із подарунками від  Миколая.

Саме тому 19 грудня у День Святого Миколая працівники Дніпропетровського апеляційного господарського суду відвідали вихованців Комунального закладу освіти "Навчально-реабілітаційний центр "Горлиця" Дніпропетровської обласної ради" та привітали їх зі світлим святом.

Цього разу за благодійно зібрані суддями та працівниками апарату Дніпропетровського апеляційного господарського суду кошти для дітей закладу було придбано ноутбук, а також солодкі подаруночки.

Зустріч пройшла у надзвичайно теплій атмосфері. Дітки, отримавши подарунки, організували святковий концерт. А дирекція Навчально-реабілітаційного центру "Горлиця" висловила вдячність працівникам суду за турботу та опіку про їх вихованців.