Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Чернігівського окружного адміністративного суду беруть участь в українсько-німецькому семінарі з питань інтелектуальної власності

14 грудня 2017, 14:48

Всеукраїнська громадська організація “Асоціація суддів України” спільно з Національною школою суддів України та Німецьким Фондом міжнародного правового співробітництва сьогодні, 14 грудня 2017 року, у Чернігові проводить семінар на тему: “Розгляд судами справ про захист інтелектуальної власності, справ про авторські права, наукове відкриття, промисловий зразок, торгівельну марку”.

У семінарі беруть участь судді та експерти України і Німеччини, представники Національної школи суддів України та Німецького Фонду міжнародного правового співробітництва.

Чернігівський окружний адміністративний суд на заході представляють судді Дмитро Лобан, Василь Непочатих, Валентина Падій та Ольга Ткаченко.

Загалом планується обговорення доповідей на теми: “Розгляд справ про захист авторських прав або інших прав загальною юрисдикцією”,  “Зловживання правами інтелектуальної власності на торговельну марку”, “Правосуддя на Чернігівщині: етапи, проблеми, перспективи”.

По закінченні семінару учасникам буде вручено сертифікати НШСУ.

 

За повідомленням прес-служби суду