Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В ТУ ДСА України в Одеській області відбулась робоча нарада стосовно охорони судів та установ системи правосуддя м. Одеси та Одеської області.

14 грудня 2017, 16:53

   З метою вирішення питання щодо подальшої охорони судів та установ системи правосуддя м. Одеси та Одеської області підрозділами Національної Гвардії України та Національної поліції в Одеській області,  14 грудня 2017 року в приміщенні територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області відбулась робоча нарада в якій взяли участь представники Головного управління Національної поліції в Одеської області, Національної Гвардії України, Управління Поліції охорони Одеської області, керівники апарату судів м. Одеси, керівництво ТУ ДСА України в Одеській області.

 Учасники обговорили питання щодо реалізації Постанови Кабінету Міністрів України від 01.12.2017 року №902 «Про затвердження переліків судів, органів та установ системи правосуддя, охорона яких здійснюється підрозділами Національної поліції та Національної гвардії» та узгодили спільні дії.

За повідомленням прес-служби ТУ ДСА України в Одеській області