Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З 11 по 15 грудня 2017 року в приміщенні Франківського районного суду м. Львова відбудеться «Тиждень відкритих дверей».

08 грудня 2017, 20:04

Цього року «Тиждень відкритих дверей» буде приурочений до міжнародного свята Дня захисту прав людини, що відзначається щороку 10 грудня, знаменуючи річницю ухвалення Генеральною Асамблеєю ООН Загальної декларації прав людини в 1948 році та з нагоди професійного свята - 15 грудня Дня працівника суду згідно з Указом Президента України «Про День працівників суду» від 8 грудня 2000 року № 1318/2000.

Цього разу суд відвідають учні спеціалізованої середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №66 з поглибленим вивченням англійської мови та інформаційних технологій м.Львова та студенти юридичного факультету Львівського торгівельно-економічного університету.

Метою заходу є  підвищення загального рівня правової культури учнів, студентів, формування у них поваги до права, підвищення рівня обізнаності зі специфікою, особливостям і змістом діяльності судових органів, а також побудови діалогу між судовою владою та суспільством.

Програма проведення «Тижня відкритих дверей» включатиме в себе ознайомлення з діяльністю суду, роботою суддів, працівників апарату суду, спілкування з головою суду Мартьяновою Світланою Мирославівною та інше.