Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

08 грудня 2017 року до Трускавецького міського суду Львівської області завітали вчитель та учні Навчально-виховного комплексу «Середня загальноосвітня школа №2- гімназія»

08 грудня 2017, 17:49

       08 грудня 2017 року до Трускавецького міського суду Львівської області завітали вчитель та учні Навчально-виховного комплексу «Середня загальноосвітня школа №2- гімназія» , які приймали участь у виставці дитячих малюнків «Суд очима дитини». Цей захід відбувся з метою підвищення правової культури, формування у громадян довіри та поваги до судової влади, ознайомлення дітей з практичними питаннями роботи суду.

       Відкрила захід суддя-спікер Тетяна Василюк, яка розповіла відвідувачам історію створення суду, його діяльність, основні принципи судочинства, а також про притаманні судовій системі атрибути - символи судової влади,  порядок ухвалення судових рішень.         

       Керівник апарату Віталій Корчинський  ознайомив відвідувачів з роботою працівників апарату суду. У ході екскурсії приміщенням суду школярі відвідали зали судових засідань (кримінальний та цивільний), канцелярію суду, архів суду, кабінети суддів та помічників.

       Гості мали можливість поспілкуватись та поставити запитання голові суду Віталію Теофільовичу Грицьківу.

       Зустріч проходила невимушено та в дружній атмосфері. Сповнені приємних вражень від проведеного заходу, запрошені гості висловили бажання стосовно подальших зустрічей. А на згадку про проведений захід дітям було вручено призи.

 P. S.  Дякуємо за цікаві та влучні  фото помічнику судді Ірині Луцькій.