Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вироком Арцизького районного суду Одеської області призначено довічне позбавлення волі за вбивство подружньої пари та замаху на вбивство дітей

08 грудня 2017, 19:32

Довічне позбавлення волі – саме таке покарання призначила колегія суддів Арцизького районного суду Одеської області обвинуваченому у вчиненні кримінальних правопорушень (злочинів), передбачених п. 1 ч. 2 ст. 115, ч. 2 ст. 15 п. п. 1, 2 ч. 2 ст. 115 КК України.

Згідно вироку суду, обвинувачений та загиблі чоловік та дружина, їх діти та інші гості святкували день народження дружини. Між обвинуваченим та чоловіком господарки виник конфлікт, в результаті якого останній причинив обвинуваченому тілесні ушкодження та він пішов додому. Але обвинувачений, розуміючи що образник не понесе ніякого покарання, не витримав цього та повернувся вночі, щоб помститися. Він проник до будинку через вікно, взяв ніж та почав наносити численні удари хазяїну. Потім він пройшов до кімнати неповнолітнього сина господарів та почав наносити йому численні удари ножем, але 16-річний хлопець оказав йому опір, намагався вирвати ніж, йому не вдалося та він побіг в кімнату до матері, де побачив, що батько вже мертвий та обвинувачений почав наносити удари матері. Тоді  він втік до матусиної подруги, яка викликала швиду та поліцію. Тим часом в будинку обвинувачений продовжував лютувати та наносів удари ножем 7-річній доньці господарів, якій теж дивом вдалось втекти та сховатись від злодія. Прибувши на місце події поліція виявила два трупи  господарів, неповнолітні діти залишились живі тільки завдяки вчасно оказаній медичній допомозі.

Додатково повідомляємо, що вирок законної сили не набрав.