Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Довічне позбавлення волі за звіряче вбивство - такий вирок виніс Хмельницький міськрайонний суд

05 грудня 2017, 12:49

27 листопада 2017 року колегією суддів Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області розглянуто справу по обвинуваченню трьох чоловіків за ч. 3 ст. 146, п.п. 3, 12 ч. 2 ст. 115 КК України (викрадення людини, умисне вбивство заручника,вчинене за попередньою змовою групою осіб).

 Вироком суду призначено покарання у вигляді довічного позбавлення волі двом чоловікам, та ще одному у вигляді 15 років позбавлення волі, які за попередньою змовою між собою, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння в м. Полонному в квітні 2014 року, на грунті раптово виниклих неприязних відносин, всупереч волі потерпілого посадили останнього в автомобіль, вивезли до лісового масиву де наносили потерпілому численні удари, в тому числі металевою частиною лопати в область голови та шиї. Від отриманих ударів та травм потерпілий помер.

Обвинувачені з метою приховання вбивства закопали труп в лісопосадці, а знаряддя злочину викинули. На слідуючий день «вбивці» покинули місто.

 

До вступу вироку в закону силу обвинувачені перебуватимуть під вартою

 

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті за посиланням: http://kmm.km.court.gov.ua/sud2218/  або ж у мережі Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/kmm.km.court.gov.ua/.

 

За повідомленням прес-служби суду