Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Хмельницький міськрайонний суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою підозрюваному в умисному вбивстві

05 грудня 2017, 12:37

03 грудня 2017 року слідчим суддею Хмельницького міськрайонного суду було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 31 січня 2018 року відносно уродженця Ростовської області, Російська Федерація, громадянина України підозрюваного у вчиненні злочинів, передбачених ст.15 ч.2, ст.115 ч.2 п.7 КК України (умисні дії, які виразились у закінченому замаху на умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині (умисне вбивство) з хуліганських мотивів).

 

Санкція ч. 2 ст. 115 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавленням волі.

 

Особа підозрюється в тому, що 01.12.2017 року близько 18 години, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, знаходячись в громадському місці, а саме на вулиці Кам`янецькій м. Хмельницького, діючи умисно, з хуліганських спонукань, грубо порушуючи громадський порядок з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю та винятковим цинізмом, виявляючи зневажливе ставлення до громадського порядку та існуючих у суспільстві загальновизнаних правил поведінки і моральності, у присутності інших громадян, демонструючи свою зухвалість, нахабство та грубість, умисно, усвідомлюючи суспільно-небезпечний характер свого діяння та бажаючи настання суспільно-небезпечних наслідків такого діяння, з метою позбавлення життя невідомої йому потерпілій жінці, дістав правою рукою з кишені своєї куртки розкладний ніж, лезом якого безпричинно наніс один удар в черевну порожнину жінці, спричинивши потерпілій тілесні ушкодження у вигляді проникаючого ножового поранення черевної порожнини із наскрізним проникаючим пораненням печінки, які відносяться до тяжких тілесних ушкоджень небезпечних для життя в момент їх заподіяння. Після чого розпочав тікати з місця скоєння злочину, але був затриманий очевидцями на місці події.

 

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті за посиланням: http://kmm.km.court.gov.ua/sud2218/  або ж у мережі Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/kmm.km.court.gov.ua/.

 

За повідомленням прес-служби суду