Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Новопсковському районному суді Луганської області проводиться ремонт у приміщенні для утримання обвинувачених

01 грудня 2017, 11:58

             Ще на початку 2017 року за ініціативою колишнього голови суду Потапенко Р.Р. (нині  судді у відставці) та за сприяння начальника територіального управління Державної судової адміністрації України в Луганській області Савенко І.О.  був заплановий капітальний ремонт будівлі суду.

            Територіальним управлінням ДСАУ в Луганській області був проведений розрахунок кошторису ремонтних робіт, виділено кошти, визначений  підрядник для виконання ремонту.

             З метою підвищення енергоефективності та енергозбереження будівлі суду  із застосуванням сучасних матеріалів замінено покрівлю  даху площею 724 кв.м, виконано капітальний ремонт фасаду будівлі  загальною полощею 727 кв.м,  проведено облицювання фундаменту плиткою та улаштування  цементно-бетонного вимощення,  замінено 34 вікна на енергозберігаючі металопластикові.             

            Можна впевнено ствержувати, що завдяки небайдужості голови суду Потапенко Р.Р., ремонт  будівлі суду, рік забудови якої ще далеких 50-х років, -  є  визначною подією.  Адже створення належних умов для суддів, працівників апарату суду та учасників процесу підвищить якість роботи суду в цілому та позитивно впливає на  формування довіри громадян до судової системи.

                    На сьогоднішній день ремонт будівлі продовжується.

          Наразі проводяться роботи в підвальному приміщенні, яке облаштовується для утримання обвинувачених, які перебувають під вартою відповідно до вимог Інструкції з організації конвоювання та тримання в судах обвинувачених (підсудних), засуджених за вимогою судів.

            Про стан ремонту можна впевнитися, порівнявши фото до та після ремонту.

 

 

 

 

 

 

 

За повідомленням прес-служби суду