Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Ленінського райсуду м. Миколаєва надійшло кримінальне провадження стосовно чоловіка, що відкрив вогонь з вогнепальної зброї біля ДП НВКГ "Зоря"-"Машпроект"

30 листопада 2017, 15:23

До суду надійшло кримінальне провадження за фактом замаху на вчинення вбивства двох осіб, що мало місце  4 вересня 2017 року біля входу на територію адміністративної будівлі головного корпусу НВКГ «Зоря» - «Машпроект» по пр. Богоявленському 42-А в м. Миколаєві. 

Так, місцевий мешканець, раніше судимий за вчинення вбивства, після конфлікту, пов’язаного з вчиненням ним ДТП, перебуваючи в місці значного скупчення людей, здійснив близько 9 пострілів в сторону осіб, транспортний засіб яких він пошкодив, спричинивши одному з них вогнепальні істотні поранення. Після вчинення вказаних дій, обвинувачений залишив місце злочину.

У той же день він був затриманий співробітниками поліції. В його автомобілі було вилучено зброю та набої.  

Йому повідомлено про підозру за ч.2 ст. 15 п. п. 1, 5, 7, 13 ч.2 ст. 115 та ч.1 ст. 263 КК України, тобто замаху на вчинення вбивства двох осіб, вчиненого загально небезпечним способом, з хуліганських мотивів, особою яка раніше засуджена за вчинення вбивства та незаконному зберіганні вогнепальної зброї та на набоїв.

Відносно підозрюваного було обрано запобіжний захід тримання під вартою.   

Автоматизованою системою документообігу суду визначено колегію суддів, що буде розглядати кримінальне провадження: головуючий суддя - Крутій Юрій Петрович, судді: Рум'янцева Н. О. та Коваленко І. В.

Підготовче судове засідання відбудеться 04 грудня 2017 року - 11:00.

 

За повідомленням прес-служби суду