Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Кримінальне провадження щодо колишнього працівника прокуратури, який обвинувачується у ДТП зі смертельними наслідками, буде розглядатися Ізмаїльським міськрайонним судом Одеської області

29 листопада 2017, 16:40

28 листопада 2017 року апеляційний суд Одеської області розглянув клопотання адвоката Дерев`янка М.О., діючого в інтересах потерпілих, про вирішення питання щодо направлення для розгляду до іншого суду кримінального провадження за обвинуваченням Чебана Є.А. у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України, яке наразі знаходиться в провадженні судді Ізмаїльського міськрайонного суду Одеської області.

Нагадаємо, що Чебан Є.А., який тривалий час працював в Ізмаїльскій місцевій прокуратурі на керівний посаді, обвинувачується у тому, що він у лютому 2017 року в с. Кислиця Ізмаїльського району Одеської області, керуючи автомобілем в стані алкогольного сп’яніння, здійснив наїзд на пішохода – жительку зазначеного села, внаслідок чого потерпіла отримала травми не сумісні з життям.

Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ апеляційного суду Одеської області відмовила в задоволенні клопотання захисника в зв’язку з його необґрунтованістю.

Відтак, кримінальне провадження стосовно Чебана Є.А. буде розглядатися Ізмаїльським міськрайонним судом Одеської області.

 

       За повідомленням прес-служби суду