Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулася зустріч працівників НШСУ з експертом Програми USAID “Нове правосуддя” професором Мічиганського університету Морін Коннер

29 листопада 2017, 14:28

28 листопада 2017 року відбулася зустріч працівників Національної школи суддів України з експертом Програми USAID “Нове правосуддя” професором Мічиганського університету Морін Коннер.

Вітальними словами зустріч розпочали  проректор Володимир Мазурок і радник з юридичних питань Програми USAID “Нове правосуддя” Ірина Зарецька.

У ході зустрічі обговорювався план дій із реалізації запланованих на 2018 рік заходів суддівської освіти та необхідність їх підтримки з боку проектів міжнародної технічної допомоги.

Керівники відділів Іван БалаклицькийТетяна ФулейОксана ШамрайТетяна Пустовойтова та Валентина Ємельянова представили досвід Національної школи суддів України  у сфері розробки навчальних програм, які оптимізують вивчення матеріалу та застосування умінь для навчання в режимі реального часу та Інтернету.

Було детально проаналізовано існуючі процедури оцінки та вивчення навчальних потреб суддівського співтовариства та процедури, які для цього використовуються.

Окремою темою стало обговорення запроваджених технологій дистанційного навчання в Національній школі суддів України. Були представлені історії успіху в цьому напрямку, обговорені подальші можливості розвитку системи дистанційної підготовки судових кадрів.

Серед іншого, з експертом Морін Коннер обговорювалися перспективи співробітництва в розробці навчальної програми з управлінських навиків для голів судів. Також актуальним напрямком співробітництва визначено розробку програми наставництва для голів судів і працівників апаратів судів.

За повідомленням прес-служби НШСУ