Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Новокаховський міський суд Херсонської області відвідали студенти

29 листопада 2017, 13:37

29 листопада 2017 року Новокаховський міський суд Херсонської області відвідали студенти відділення електротехніки та електромеханіки Новокаховського політехнічного коледжу Одеського національного політехнічного університету.

Юні гості отримали можливість бути присутніми в судовому засіданні з розгляду кримінального провадження за клопотанням прокурора Новокаховської місцевої прокуратури Херсонської області про звільнення підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження), від кримінальної відповідальності на підставі ст. 46 КК України, яке розглядалось під головуванням судді Сергія Васильовича Пилипенка.

Після закінчення судового розгляду суддя Пилипенко С.В., який також є суддею-спікером Новокаховського міського суду Херсонської області, провів лекцію для студентів, в ході якої на прикладі розглянутої справи розповів про необхідність дотримання правил дорожнього руху, цінність людського життя, зробив акценти на відповідальності, яка може настати за наслідками вчинення злочинів.

Крім того, під час візиту гості оглянули приміщення суду, змогли дізнатись цікаву інформацію про історію Новокаховського міського суду, особливості його діяльності.

 

За повідомленням прес-служби суду