Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підволочиський районний суді дав час укласти мирову угоду сторонам у справі про заборону руху вантажівок через Новосілку

21 листопада 2017, 15:52

20 листопада 2017 року в Підволочиському районному суді відбулося чергове засідання у справі за адміністративним позовом ТОВ «Кар’єр Новосілка» про визнання незаконним та скасування рішення виконавчого комітету Скалатської міської ради Підволочиського району Тернопільської області від 25 травня 2017 року № 57 «Про обмеження руху вантажних автомобілів по вул. Л. Українки та вул. Б. Хмельницького с. Новосілка».

Під час судового засідання представник відповідача заявив клопотання про оголошення перерви для подання додаткових доказів та обговорення можливості укладання мирової угоди, з чим суд погодився.

Варто нагадати, що 10 листопада 2017 року після дослідження доказів у справі та проведення судових дебатів суд видалився до нарадчої кімнати для ухвалення рішення.

Але 13 листопада ц.р. після виходу з нарадчої кімнати суддя проголосив ухвалу про поновлення судового розгляду відповідно до ч. 2 ст. 153 КАС України, а саме на тій підставі, щопід час ухвалення рішення виникла потреба з'ясувати будь-яку обставину через повторний допит свідків або через іншу процесуальну дію.

Наступне судове засідання призначено на 17 годину 29 листопада 2017 року.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за № 604/476/17.

 

Джерело

За повідомленням прес-служби суду