Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Присягу на вірність Українському народові склали держслужбовці апарату Апеляційного суду Житомирської області

21 листопада 2017, 12:00

 20 листопада 2017 року в урочистій обстановці, у присутності керівництва апарату суду та своїх колег, склали Присягу державного службовця провідні спеціалісти відділу організаційного забезпечення розгляду цивільних справ Деревенько Інна Юріївна та Михалець Мирослава Михайлівна.

  

        Відповідно до статті 36 Закону України від 10.12.2015 № 889-VІІІ «Про державну службу» Інна Деревенько й Мирослава Михалець публічно склали Присягу державного службовця як вперше призначені на посаду державної служби за результатами конкурсного відбору.

         З усвідомленням високої відповідальності вони урочисто присягнули вірно служити Українському народові, дотримуватися Конституції та законів України, втілювати їх у життя, поважати та охороняти права, свободи і законні інтереси людини і громадянина, честь держави, з гідністю нести високе звання державного службовця та сумлінно виконувати свої обов’язки.

 

       

 

         В. о. керівника апарату суду Наталія Палашкевич від імені всіх присутніх привітала новопризначених державних службовців із цією важливою подією, побажала наснаги та успіхів у професійній діяльності, кар’єрного зросту й висловила надію на те, що вірними супутниками на державній службі для Інни й Мирослави стануть високий професіоналізм, усвідомлення вирішальної ролі державної служби як ефективного інструменту для забезпечення реалізації завдань і функцій держави.

 Джерело

За повідомленням прес-служби суду