Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Білопільським райсудом Сумської області ухвалено вирок у кримінальному провадженні за фактом надання неправомірної вигоди заступнику начальника Білопільського відділення поліції за припинення розпочатої перевірки в рамках кримінального провадження

21 листопада 2017, 10:10

20 листопада 2017 року Білопільським районним судом Сумської області ухвалено вирок в кримінальному провадженні відносно особи, обвинуваченої за ч. 1 ст. 369 КК України – пропозиція та надання неправомірної вигоди за вчинення службовою особою в інтересах третіх осіб дії з використанням наданої йому влади чи службового становища.

Судом було затверджено угоду про визнання винуватості від 20 листопада 2017 року, укладену між прокурором Білопільського відділу Конотопської місцевої прокуратури Бондаренком С.В., якому на підставі ст. 37 КПК України надані повноваження прокурора у даному кримінальному провадженні, та обвинуваченою.

Обвинувачену визнано винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України, і призначено їй узгоджене сторонами покарання за цим законом у виді штрафу в розмірі 600 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 10200 гривень.

Запобіжний захід у виді домашнього арешту до набрання вироком законної сили залишено без змін.

Головуючий суддя – Свиргуненко Ю.М.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за №573/2138/17.

Для інформації: особа обвинувачується в тому, що запропонувала та надала заступнику начальника Білопільського відділення поліції Сумського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області неправомірну вигоду в сумі 2000 грн. за припинення розпочатої відносно її дочки перевірки в рамках кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 КК України.

Джерело

За повідомленням прес-служби суду