Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Механізми дотримання антикорупційного законодавства

16 листопада 2017, 13:35

16 листопада 2017 року в місті Одесі місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України в межах підготовки спеціалістів судової статистики проводить семінар на тему: “Антикорупційне законодавство”.

Для проведення семінару запрошено суддю Одеського апеляційного господарського суду у відставці, кандидата юридичних наук Михайла Сидоренко та доцента кафедри державознавства і права Національної академії державного управління при Президентові України, кандидата юридичних наук  Андрія Фальковського.

У ході семінару спеціалісти судової статистики  проаналізують  міжнародні зобов’язання щодо запобігання корупції та чинне національне антикорупційне законодавство, ознайомляться з механізмами запобігання корупційних правопорушень, урегулювання конфлікту інтересів, розглянуть особливості відповідальності за корупційні правопорушення (дисциплінарну, цивільно-правову, адміністративну та кримінальну). Також під час роботи в малих групах слухачі виконають практичні завдання, а на завершення – поділяться  враженнями від проведеного заходу.

Джерело

За повідомленням прес-служби НШСУ