Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Майбутні юристи відвідали засідання суду стосовно забудови Одеського узбережжя

13 листопада 2017, 14:40

У п’ятницю  10.11.2017 року студенти Національного Університету „Одеська юридична академія” у супроводі доцента кафедри господарського права та процесу Будурової Ганни Миколаївни відвідали судове засідання під головуванням судді Петрова Володимира Степановича по справі №916/956/17 за позовом Заступника прокурора Одеської області в інтересах держави в особі Одеської міської ради до Управління інженерного захисту території міста та розвитку узбережжя Одеської міської ради та Товариства з обмеженою відповідальністю „Грот+” про визнання недійсним договору про співробітництво та організацію взаємовідносин та зобов’язання повернути майно. Розгляд зазначеної судової справи неабияк захопив майбутніх юристів, адже справа стосується забудови одеського пляжу, який неодноразово відвідували студенти  у літній сезон.

Перед початком слухання справи суддя розповів майбутнім правникам про суть спору та доповів, які самі докази, документи, пояснення надавалися у минулих судових засіданнях.

Присутнім на судовому засіданні молодим правникам так сподобалось бути частиною судового процесу, що вони залишились й на наступне засідання судді Петрова Володимира Степановича. Після кожного із судових засідань суддя заслухав питання студентів, на які надав розгорнуті відповіді та наголосив, що двері Господарського суду Одеської області  завжди відкриті для молодого покоління.

Джерело

За повідомленням прес-служби суду