Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оболонським районним судом м.Києва обрано запобіжний захід стосовно осіб, які підозрюються в умисному вбивстві чоловіка

11 листопада 2017, 22:48

Сьогодні, 11 листопада 2017 року слідчим суддею Оболонського районного суду м. Києва Дев’ятком В.В. розглянуто клопотання старшого слідчого слідчого відділу Оболонського управління поліції ГУНП у м. Києві про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно осіб, які підозрюються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України, а саме: умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів групою осіб.

   Так, ухвалою суду клопотання слідчого було задоволено, обрано підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці без визначення розміру застави, оскільки останні підозрюються у вчиненні злочину, який спричинив смерть людини.

   Нагадаємо, що 28 жовтня 2017 року в Оболонському районі м. Києва у квартирі правоохоронці виявили загиблого з чисельними забоями та синцями. Окрім того, у нього були зв’язані руки та ноги, із помешкання зникли цінні речі.

   За висновками судово-медичної експертизи смерть чоловіка настала від крововиливу у мозок внаслідок черепно-мозкової травми.

  Співробітники Оболонського УП ГУНП у м. Києві негайно розпочали комплекс невідкладних оперативно-розшукових заходів і вже на п’ятий день розслідування оперативні працівники затримали осіб, що підозрюються у вчиненні описаного злочину. 

 Джерело

За повідомленням прес-служби суду