Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники Апеляційного суду Чернігівської області долучилися до написання радіодиктанту національної єдності

10 листопада 2017, 09:14

Працівники Апеляційного суду Чернігівської області вже традиційно в День української писемності та мови долучилися до написання радіодиктанту національної єдності. Цьогоріч він мав назву «Наші пісні».

Текст диктанту читав у прямому ефірі його автор – доцент Київського університету імені Бориса Грінченка Олександр Авраменко. "В різних куточках України і за кордоном диктант пишуть і маленькі діти, і люди поважного віку, і військові училища, і державні адміністрації, і журналісти, і депутати – палітра аудиторії неймовірна", – розповідає Олександр Авраменко.

Варто зазначити, що популярність заходу зростає з кожним роком. Девіз цьогорічного радіодиктанту – «Нас багато. Ми різні. Але нас об’єднує спільна мета».

Нагадаємо,  щороку 9 листопада, в День української писемності та мови,  на хвилі Українського радіо звучать слова нового авторського диктанту. Долучитися до акції може кожен бажаючий. І головне - це не перевірка знань, а солідарність з усіма, хто любить і шанує рідне слово, хто хоче, щоб українці розмовляли українською мовою і зберегли її для наступних поколінь.

Джерело

За повідомленням прес-служби суду