Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Представники НШСУ прийняли участь у VIIІ Міжнародній конференції “Суддівська освіта 2025 – основні цінності та майбутні нововведення”

06 листопада 2017, 14:38

5-9 листопада 2017 року у Манілі (Філіппіни) проходить VIIІ Міжнародна конференція “Суддівська освіта 2025 – основні цінності та майбутні нововведення”, яка проводиться Міжнародною організацією суддівської освіти (IOJT). Учасниками конференції є представники понад 30 країн світу – члени IOJT, одним із яких є Національна школа суддів України.

Українську делегацію на Конференції очолює Микола Оніщук, ректор Національної школи суддів України. У складі делегації - Тетяна Фулей, начальник відділу науково-методичного забезпечення підготовки суддівського корпусу НШСУ та Ігор Осика, менеджер українсько-канадського проекту “Підтримка судової реформи”.

Основний документ для обговорення на Конференції - Декларація принципів та стандартів суддівської освіти. Вперше на національному рівні подібний документ, Концепція національних стандартів суддівської освіти, створений та імплементований у 2015 році Національною школою суддів України 

У обговоренні тексту декларації взяла участь і українська делегація, поділившись баченням найголовніших засад суддівської освіти та концептів підготовки представників правосуддя, а також власними досвідом створення системи добору та підготовки тренерів, як основної запоруки відмінного навчання суддів.

Джерело

За повідомленням прес-служби НШСУ