Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Перед судом постане обвинувачена в організації місць розпусти

12 жовтня 2017, 14:52

До Київського районного суду міста Одеси надійшов обвинувальний акт стосовно 33-річної мешканки Одеської області, яку обвинувачують в тому, що вона організовувала в Одесі місця розпусти для надання інтимних послуг, а також займалась звідництвом з метою наживи.

Як встановило слідство, обвинувачена винайняла дві квартири, які розташовані по вулиці Гвардійській та вулиці Богдана Хмельницького в місті Одесі. Після того вона знайшла жінок, які погодились надавати послуги інтимного характеру. Виконуючи роль адміністратора, обвинувачена забезпечувала функціонування місця розпусти шляхом підбору осіб, які хотіли скористатися зазначеними послугами та фактично надавала їм приміщення в користування. За вчинені дії обвинувачена отримувала половину суми, яку платили клієнти жінкам.

Вказані дії обвинуваченої підпадають під ознаки злочину, передбаченого ч.2 статті 302 Кримінального кодексу України, а саме створення або утримання місць розпусти, а також звідництво для розпусти вчинене з метою наживи.Обвинуваченій загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

 Джерело

За повідомленням прес-служби суду