Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З нагоди відзначення дня юриста у ВОАС відбулись урочистості

05 жовтня 2017, 18:00

Напередодні, професійного свята – Дня юриста, у Вінницькому окружному адміністративному суді відбулась урочиста нарада, у якій взяли участь судді та працівники апарату.


З вітальним словом до присутніх звернувся голова Вінницького окружного адміністративного суду – Олександр Вільчинський.

 

 

Вітаючи колег з Днем юриста, голова суду зазначив: «Саме на представників юридичної професії покладено надзвичайно важливу місію – оберігати конституційні права та свободи українських громадян, забезпечувати діяльність  демократичних інститутів, формувати правову культуру суспільства. 

                                      
У час, коли Україна, долаючи труднощі, проходить  складний шлях реформ, діяльність юриста набуває в суспільстві особливого значення. Адже на кожного з вас покладено важкий, але вкрай відповідальний обов’язок – бути в авангарді тих, хто утверджує в Україні верховенство права».


На завершення свого виступу очільник суду побажав присутнім доброго настрою, плідної праці, успіхів у впровадженні правової думки в життя людини і суспільства, міцного здоров’я,  добробуту та миру! 
Згодом із найкращими словами вітання до присутніх звернувся керівник апарату Вінницького окружного адміністративного суду – Сергій Климчук, побажавши добробуту та благополуччя, життєвої наснаги та успіхів на нелегкій ниві юриспруденції.

 

 


Також, у ході заходу за високі показники в роботі окремих працівників суду було нагороджено відзнаками Вінницького окружного адміністративного суду та Територіального управління Державної судової адміністрації України у Вінницькій області.

 

Джерело

За повідомленням прес-служби суду