Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Напередодні Дня юриста в ОААС відбувся День відкритих дверей

05 жовтня 2017, 17:26

Сьогодні, 05 жовтня 2017 року, студенти 5-го курсу факультету адвокатури Національного університету "Одеська юридична академія" у супроводі доцента кафедри організації судових, правоохоронних органів та адвокатури Олени Храпенко відвідали Одеський апеляційний адміністративний суд.

Суддя-спікер ОААС Степан Домусчі ознайомив гостей з особливостями організації роботи апеляційного адміністративного суду, розповів про структуру, компетенцію та юрисдикцію суду. Також студентам була надана можливість бути присутніми у справжньому судовому засіданні. Наприкінці зустрічі майбутні правники переглянули короткометражні фільми - "Кодекс честі", присвячений 10-річчю з дня створення Одеського апеляційного адміністративного суду та "Знайомство з судом (адміністративний процес)".

День відкритих дверей став черговою знаковою подією у рамках запланованих просвітницько-виховних заходів, які регулярно проводяться в ОААС. Одеський апеляційний адміністративний суд всіляко сприяє утвердженню у свідомості майбутніх дипломованих юристів розуміння високої місії та авторитету органів судової влади в Україні. Такі заходи допомагають студентам глибше усвідомлювати свою майбутню професію правознавця, сприяють розумінню того, які саме якості необхідно виховувати в собі, щоб стати висококваліфікованими та витребуваними спеціалістами.

     

Джерело

За повідомленням прес-служби суду