Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Харківський районний суд Харківської області став більш доступнішим для відвідування маломобільними групами населення (МГН)

04 жовтня 2017, 12:07

В Харківському районному суді Харківської області продовжують створюватись умови для відвідування суду мало мобільними групами населення (МГН).
            Так, в будівлі суду наявний відповідний дзвоник для виклику працівника суду для надання необхідної допомоги останнім. В будівлі за адресою : Харківська область, Харківський район, смт.Покотилівка,вул.Сковороди, 18 на сходах встановлено пандус.
            Судові засідання при розгляді справ за участю МГН проводяться тільки на першому поверсі для зручності доступу.
           Також, відповідно до наказу керівника апарату в штаті суду, керуючись Законом України «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні» на виконання Плану заходів щодо приведення приміщень місцевих загальних судів, окружних адміністративних, господарських судів та відповідних апеляційних судів у стан, що за основними параметрами забезпечує належні умови для здійснення правосуддя судів, затвердженого головою ДСА України 02 квітня 2015 року, визначено відповідальних осіб для надання допомоги по доступу до правосуддя мало мобільним групам населення, до складу якої включено відповідних працівників апарату суду.

 Джерело

 

За повідомленням прес-служби суду