Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Слідчі судді Калинівського районного суду Вінницької області відновили роботу в приміщенні Хмільницького міськрайонного суду Вінницької області

27 вересня 2017, 12:49

26 вересня 2017 року близько 22.00 години на складах озброєння та боєприпасів Збройних Сил України, які розташовані в районі м. Калинівка Вінницької області, виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів.

Наразі тривають заходи з локалізації пожежі, ліквідації її наслідків та евакуації населення, у тому числі з м. Калинівки Вінницької області.

Приміщення Калинівського районного суду Вінницької області фізично не постраждало, у той час як сусідні будинки зазнали пошкоджень різного ступеню важкості. Охорону приміщення та архіву суду забезпечено. Серед суддів та працівників апарату суду постраждалих немає.

У зв’язку з евакуацією населення та з метою забезпечення здійснення правосуддя в частині невідкладного розгляду клопотань правоохоронних органів Територіальним управлінням Державної судової адміністрації України в Вінницькій області забезпечено роботу слідчих суддів Калинівського районного суду Вінницької області в приміщенні Хмільницького міськрайонного суду Вінницької області (Вінницька область, м. Хмільник,
вул. Столярчука, 4).

Після припинення вибухів на складах суд відновить свою роботу в повному обсязі за адресою: вул. В. Нестерчука, 70 у м. Калинівці Вінницької області, про що буде додатково повідомлено на веб-порталі "Судова влада України", повідомляє сайт "Державної судової адміністрації України.

Джерело