Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Внаслідок пожежі знищено приміщення Іршавського районного суду Закарпатської області

23 лютого 2016, 14:08

У ніч з 19 на 20 лютого 2016 року внаслідок пожежі було знищено адміністративну будівлю Іршавського районного суду Закарпатської області, що розташована по вулиці Шевченка, 23 в місті Іршаві Закарпатської області. Постраждалих і травмованих внаслідок пожежі немає. Вогнем знищено матеріальні цінності, архів суду та приміщення суду в цілому.

Причину пожежі встановлюють правоохоронні органи.

 

Територіальним управлінням ДСА України в Закарпатській області оперативно розроблено план заходів щодо ліквідації наслідків пожежі, створено комісію, якою здійснюється інвентаризація пошкоджених та знищених судових справ.

Для забезпечення безперервної роботи судової установи укладено договори оренди, розташованих поруч приміщень по вул. Шевченка, 40 (266,6 кв. м) та по вул. Шевченка, 21 (130 кв. м) у місті Іршаві.

Іршавський районний суд Закарпатської області працює в штатному режимі.

Після пожежі суд відвідав Голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк, який ознайомився з умовами роботи суддів та працівників апарату суду в орендованих приміщеннях. Голова ДСА України взяв участь у зборах трудового колективу суду, під час якого обговорено доступ громадян до правосуддя.