Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Харкові відкрито нову будівлю апеляційного господарського суду

26 листопада 2012, 11:08

23 листопада 2012 року  у м. Харкові за адресою пр. Правди, 13 відбулася урочиста церемонія відкриття нової будівлі Харківського апеляційного господарського суду.


В урочистостях взяли участь голова Вищого господарського суду України Віктор Татьков, голова Харківського апеляційного господарського суду Василь Кухар та судді цього суду, Голова Державної судової адміністрації України Руслан Кирилюк, голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін, Харківський міський голова Геннадій Кернес, інші.
 

«Сучасний інтер’єр, зручні та комфортні місця для очікування, чотирнадцять комп’ютеризованих залів судових засідань – всі умови для зручності відвідувачів», - розповідає голова Харківського апеляційного господарського суду Василь Кухар. «Сьогодні держава проводить реформи не на папері, а будуються і відкриваються будівлі судів, котрі відповідають світовим стандартам», - зауважив голова Харківського апеляційного господарського суду.
 

«Перша столиця - завжди перша», - відзначив в урочистій промові Голова Державної судової адміністрації України Руслан Кирилюк. «Я думаю, що якраз Харківський апеляційний господарський суд стане одним з головних таких форпостів, які нам допоможуть в тому, щоб наша економіка розвивалася», - наголосив Руслан Кирилюк.
 

«Хочу привітати всіх з цією подією. Не дарма кажуть, що можна побудувати будь-яку будівлю, оснастити її найсучаснішою технікою, але якщо не буде людей, здатних з максимальною користю для суспільства використовувати даний будинок, жодної користі з цього не буде», - сказав у вітальному слові голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін.
 

Після урочистостей гості оглянули реконструйовану будівлю суду. За своїми характеристиками нова будівля не має аналогів в Україні і є однією з найкращих, адже створені в ній умови для роботи відповідають високому призначенню суду – ефективному захисту прав та інтересів усіх учасників процесу.