Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем працівників суду!

15 грудня 2023, 08:45

Привітання Вищої ради правосуддя з Днем працівників суду

Шановні судді та працівники суду, прийміть наші найщиріші вітання з нагоди професійного свята.

Кожен з вас, усвідомлюючи відповідальність перед державою і громадянами, попри вкрай жорсткі умови роботи під час війни та кадровий дефіцит, робить все можливе для того щоб правосуддя продовжувалося і люди мали змогу захистити свої права. 

Справедливий суд – основа суверенітету, гарант правової держави. Суспільство покладає на суд великі надії. Обравши шлях служіння справедливості, ви з гідністю несете високе звання працівників суду.

Зичимо вам стійкості, сили і наснаги.

Зі святом.

 

Привітання Вищої кваліфікаційної комісії суддів України

Від імені Вищої кваліфікаційної комісії суддів України та від себе особисто щиро вітаю суддів та працівників судових установ України з професійним святом!

Ваша діяльність має надзвичайно важливе значення в дотриманні принципів і цінностей, визначених Конституцією України. Неупереджений, незалежний і справедливий суд – запорука сталого розвитку країни і зростання добробуту українців, довіри громадян до влади.

Нехай почесна місія з відстоювання справедливості, захисту прав і свобод людей спонукає вас демонструвати найкращі результати в роботі. Бажаю усім нам виправдати сподівання українців на ефективне правосуддя в ім’я утвердження Закону.

Добра, міцного здоров’я, щастя та злагоди в родинах!

Витримки, оптимізму та сили духу на шляху до Перемоги та миру!

Голова ВККСУ Роман Ігнатов

 

Привітання Верховного Суду з Днем працівників суду

Сьогодні своє професійне свято відзначають працівники суду.

Попри війну робота судової системи не зупинялася ні на день. У надскладні для країни часи судді та працівники апаратів судів продовжують сумлінно й наполегливо працювати для того, щоб кожен, чиї права були порушені, міг отримати своєчасний і справедливий судовий захист.

Пишаємося й колегами, котрі стали на захист держави, долучившись до Сил оборони.

Працюймо для наближення Перемоги разом!

 

Привітання Голови Ради суддів України з Днем працівників суду

Шановні працівники апарату судів! Колеги-судді!

Від імені Ради суддів України та від себе особисто щиросердечно вітаю вас з професійним святом – Днем працівників суду!

І хоча правосуддя здійснюється суддями – це їхній обов'язок, забезпечуєте виконання цього обов'язку саме ви – невтомні працівники апарату. Саме ви заставляєте заводитися і рухатися цей складний механізм, до яких належить суд - від найменшого місцевого загального до найвищого Верховного Суду.

Можна багато говорити про важливість і особливість вашої роботи, про навантаження і відповідальність, які ви розділяєте разом з суддями, задля забезпечення і дотримання принципів верховенства права, про високий професіоналізм, що притаманний кожному з вас на своєму робочому місті. Але головними вашими спільними рисами були і залишаються вірність та відданість професії попри всі випробування і труднощі, які доводиться переживати в останні роки.

Я знаю і вірю, що у суддівській спільноті, серед працівників апарату судів та судових установ, більшість тих, хто вірою та правдою служить людям і державі, тому жодні виклики, ризики, перестороги не стануть на заваді тим, хто дійсно бачить Україну великою правовою державою, хто боронить її в лавах Збройних Сил України, хто свято вірить у нашу Перемогу!

У день професійного свята я з усією повагою щиро бажаю вам здоров’я, добра, щастя й удачі, життєвої наснаги, нових здобутків у професійній діяльності, радості у ваших домівках і родинах.

Віримо в Україну! Віримо в наші Збройні Сили!

З повагою

Голова Ради суддів України Богдан Моніч

 

Привітання т.в.о. Голови ДСА України з Днем працівників суду

Шановні судді та працівники апаратів судів!

Від імені Державної судової адміністрації України та від мене особисто прийміть сердечні вітання з професійним святом – Днем працівників суду! 

Сьогодні кожен з Вас, незважаючи на труднощі та безпрецедентні безпекові виклики, віддано продовжує забезпечувати кожному, хто цього потребує, право на справедливий суд. 

Дякую всім суддям та працівникам апаратів судів, які зі зброєю в руках боронять суверенітет і незалежність нашої держави, відстоюють ідентичність Українського народу й незворотність європейського майбутнього України. 

Від душі бажаю кожному з Вас натхнення, невтомності, невичерпної енергії, наснаги та витримки, легкої удачі в усіх починаннях, непохитної віри у себе та свою професію. Миру та благополуччя! 

З повагою

Колектив та т. в. о. Голови ДСА України Максим Пампура

 

Привітання Національної школи суддів України з Днем працівників суду

Шановні судді, працівники апаратів судів, колеги-юристи!

Від імені колективу Національної школи суддів України щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників суду!

У складні для нашої країни часи ваша місія є надзвичайно відповідальною – сприяти захисту прав і свобод людини та утверджувати принцип верховенства права.

Попри труднощі воєнного часу й безпрецедентні безпекові ризики, ви віддано продовжуєте виконувати свій професійний обов’язок та забезпечувати кожному громадянину право на справедливий суд.

Тож бажаю вам, шановні колеги, завжди залишатися вірними складеній присязі та ідеалам гуманізму, захищати права та свободи людини, гідно виконувати свої високі обов’язки ім’ям нашої держави і на благо українського суспільства!

Зичу всім нам скорішої перемоги і настання справедливого миру, а до того міцного здоров’я, життєвої енергії та професійних успіхів!

Слава Україні!

З повагою

Ректор НШСУ Микола Оніщук

 

Привітання Голови Служби судової охорони з Днем працівників суду

Шановні судді та працівники судових установ!
 
Від імені Служби судової охорони та від себе особисто вітаю Вас і співробітників установ Феміди з Днем працівників суду! Ви обрали для себе нелегку й почесну професію – служіння правосуддю.
 
У ці складні часи ви з гідністю тримаєте правниче поле нашої країни, забезпечуючи ефективне правосуддя над тими, хто вирішив посягнути на незалежність та територіальну цілісність України.
 
Саме завдяки вашим неймовірним зусиллям українська Феміда продовжує працювати в неймовірних умовах: під обстрілами, в евакуації і з величезним навантаженням – усе заради того, аби кожен українець відчував, що справедливість і Закон завжди пануватимуть в Україні, а кожний злочинець отримає заслужене покарання.
 
Ми всі переживаємо складні часи, але Україна безстрашно б’ється на усіх фронтах, доводячи світові, що Перемога - у єдності, а надійна безпека – це запорука ефективного правосуддя.
 
Служба судової охорони покликана бути надійним захисником судової гілки влади та громадян України, які беруть участь у судових процесах. І тільки разом ми можемо побудувати судову систему, яка заслуговуватиме найвищої довіри суспільства і стане взірцем законності, неупередженості та доброчесності.
 
Колектив Служби судової охорони ще раз вітає вас із професійним святом і бажає злагоди в родинах, професійних звершень, наснаги та нових досягнень заради Перемоги українського народу!
 
Зі святом!
Слава Україні