Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Внесено зміни до переліку друкованих ЗМІ, в яких розміщуються оголошення про виклик відповідача в суд

11 травня 2012, 09:52

Уряд вніс зміни до переліку місцевих друкованих засобів масової інформації місцевої сфери розповсюдження, в яких в 2012 році розміщуються оголошення про виклик до суду відповідача, третіх осіб, свідків, місце фактичного проживання або перебування яких невідоме. Відповідне розпорядження Кабінет Міністрів України видав 7 травня 2012 року.


Раніше такі оголошення публікувалися в «Київській правді». Але останнім часом значно зменшилась періодичність видання, газета виходить тиражем, недостатнім для належного доступу населення до необхідної інформації.


Разом з тим, для інформування населення Київської області з питань суспільно-політичного, соціально-економічного та культурного життя краю облдержадміністрацією та облрадою засноване нове видання - газета «Час Київщини», яка виходитиме тричі на тиждень обсягом до 24 сторінок формату А3. Вона вигідно відрізняється від попередниці  загальним тиражем - 20 тис. примірників,- що дозволить забезпечити більш широкий доступ населення Київської області до інформації, зокрема, про виклик до суду,- вважають в Уряді.