Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

21 листопада – День Гідності та Свободи

21 листопада 2023, 09:18

Цього дня розпочалися дві знакові події, які визначили подальший вектор України: Помаранчева революція 2004-го та Революція Гідності 2013-го року. Українці вийшли на захист свого вибору, своїх громадянських прав і свобод, прагнення жити у правовій демократичній державі. Продемонстрували незламність у відстоюванні власних цінностей.

Сьогодні українці продовжують боротьбу за вільну, цивілізовану, європейську державу. За право на історичну пам'ять, культурну самобутність, своє майбутнє.

Вища рада правосуддя

 

21 листопада – День Гідності та Свободи

Цей день – символ мужності, нескореності та свободи українського народу, який продовжує боротьбу за право жити в демократичній, суверенній, незалежній і європейській державі.

Віримо в Перемогу, адже ми гідні свободи в рідній країні.

Верховний Суд

 

Десята річниця Революції гідності - будьмо гідними нашої Гідності та Свободи

Шановні колеги! Дорогі співвітчизники!

Сьогодні, 21 листопада 2023 року, Україна вшановує і згадує події десятирічної давнини, коли кілька сотень людей вийшли на Майдан незалежності в Києві, щоб відстояти європейські цінності, свою ідентичність, культуру, націю та державу. Вийшли сотні, до них приєднались сотні тисяч та мільйонів свідомих громадян України. 

По нині ми відстоюємо свій вибір, чітко знаючи й усвідомлюючи, що російсько-українська війна, яка триває вже 10 рік - це теж намагання знищити українську ідентичність, знищити народ і державу.

Ми свято віримо, що цього не буде і кожен на своєму місці продовжуємо працювати на перемогу добра над злом, світла над темрявою, закону над свавіллям, України над російським агресором!

Будьмо гідні нашої Гідності та Свободи! Все буде Україна!

З повагою

Голова Ради суддів України Богдан Моніч

 

З Днем Гідності та Свободи

І хто б там що кому не говорив,

А згине зло і правда переможе! 

З Днем Гідності та Свободи!

Не втрачаймо те, що робить нас людьми!

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою

від імені колективу ДСА України в.о. Голови ДСА України Максим Пампура