Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оприлюднений Указ Президента України про призначення та обрання осіб до першого складу Дорадчої групи експертів

16 жовтня 2023, 16:32

На веб-сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України оприлюднений Указ Президента України № 691/2023 від 16 жовтня 2023 року "Про призначення та обрання осіб до першого складу Дорадчої групи експертів". 

Відповідно до статей 10² і 10¹² та пунктів 4, 5, 8 розділу IV «Перехідні положення» Закону України «Про Конституційний Суд України»:

Директора Навчально-наукового інституту права Київського національного університету імені Тараса Шевченка Васильченко Оксану Петрівну призначено членом Дорадчої групи експертів (за згодою).

Завідувача кафедри теорії права Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Процюка Ігоря Валерійовича обрано заступником члена Дорадчої групи експертів (за згодою).

Нагадаємо, що Законом України «Про Конституційний Суд України» встановлено, що Дорадча група експертів утворюється з метою сприяння суб’єктам призначення суддів Конституційного Суду в оцінюванні моральних якостей і рівня компетентності у сфері права кандидатів на посаду судді Конституційного Суду.

Офіційне інтернет-представництво Президента України