Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем юриста!

06 жовтня 2023, 14:50

Покликання кожного, хто пов’язав своє життя з юридичною сферою, – служити закону та стояти на захисті прав і свобод громадян.

На вас покладається важливе завдання – утвердження принципу верховенства права, дотримання поваги до Основного Закону України.

Завдяки старанному підходу до кожної справи й ґрунтовному опануванню законодавства юрист знаходить влучні і переконливі аргументи для відстоювання справедливості, захисту прав, честі й гідності кожної людини.

Майстерність правника, яка полягає у вмінні розібрати найскладніші правові питання на дрібні складові для легкого, логічного і глибокого розуміння, викликає захоплення.

Щиро бажаємо вам бути рішучими та цілеспрямованими, відданими справі, завжди довіряти своїм судженням, виносити мудрі уроки з досвіду, не відмовлятися від власних амбіцій.

Зичимо поваги, вдячності та визнання від кожної людини і суспільства загалом за внесок у розвиток нашої держави.

Наснаги та сил для втілення у життя найамбітніших мрій, задоволення від професійних звершень!

Зі святом!

 

Привітання Верховного Суду з Днем юриста

Сьогодні з професійним святом вітаємо колег – адвокатів, прокурорів, суддів, нотаріусів і всіх, хто обрав професію юриста. Кожен із нас, ставши на шлях служіння закону, усвідомлює високу відповідальність та наполегливо працює задля забезпечення захисту конституційних прав і свобод людини.
 
Усі ми різні, але мета в нас одна – утвердження верховенства права. Право як мистецтво добра і справедливості – в наших руках. Будьмо гідними цієї почесної місії!

 

Привітання Голови Ради суддів України з Днем юриста

Шановні колеги-юристи!

Від імені членів Ради суддів України та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з нашим професійним святом – Днем юриста!

Обравши свою професію, ми свідомо стали на шлях служіння закону, на захист прав і свобод громадян, відновлення справедливості й утвердження верховенства права.

Бути юристом – суддею, працівником апарату суду, адвокатом, прокурором, правозахисником, юридичним консультантом – це велика честь і відповідальність.

Ви гідні шани й визнання суспільства, бо саме від вас залежить подальша доля людини, установи, органу і навіть держави, коли йдеться про захист їхніх прав та інтересів. Особливо це відчутно зараз, коли Україна та наші відважні й незламні воїни захищають цивілізаційні норми співжиття від знавіснілого російського агресора.

Перед нами зараз постав новий виклик – збирання, збереження, архівування, систематизація воєнних злочинів російської федерації через вироки українських судів з подальшою передачею їх до майбутнього Міжнародного трибуналу, аби раз і назавжди присікти навіть думку в голові диктаторів про можливість розв'язання загарбницької війни проти суверенних держав і народів.

Шановні колеги! Я вірю, що властиві вам професійні якості, принциповість та невичерпна віра в Закон завжди будуть надійним підґрунтям вашої діяльності.

Добра вам, злагоди в родинах і непорушної віри у нашу перемогу.
Пам'ятайте – крапку у нашій війні проти російських загарбників ставитимуть юристи.
Зі святом! Все буде Україна!

З повагою
Голова Ради суддів України Богдан Моніч

 

Привітання в. о. Голови ДСА України з Днем юриста

Шановні колеги-юристи!

Від імені колективу Державної судової адміністрації України та від мене особисто прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята – Дня юриста!

Інтелектуал, успішний практик, людина високої моральності, відмінний комунікатор, а іноді й психолог — такими є юристи у сучасному світі, такими вас очікують побачити ті, хто звертається за захистом своїх прав i свобод.

Саме від кожного з Вас – суддів, адвокатів, нотаріусів, юрист-консультантів, працівників судів, правоохоронних органів, вчених-правників залежить забезпечення прав та свобод кожного громадянина, зростання правової обізнаності населення, розбудова демократичного і правового суспільства.

Сьогодні без вашої діяльності, знань, досвіду, авторитету, застосування правових позицій не обходиться жодна сфера державного будівництва і жодна галузь господарства, а за рівнем вашого професіоналізму та принциповості ми звіряємо перспективи і напрям правового розвитку суспільства та країни загалом у питаннях утвердження закону і справедливості.

Тож будьте успішні у своїй діяльності, стійте на сторожі демократичних принципів, прав і свобод людей.

Щиро бажаю кожному з Вас професійних успіхів, міцного здоров’я, натхнення та твердої віри в нашу Перемогу!

З повагою 
від імені колективу ДСА України 
в. о. Голови ДСА України Максим Пампура

 

Привітання Національної школи суддів України з Днем юриста