Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВККСУ інформує щодо скасованого конкурсу до апеляційних судів

06 жовтня 2023, 14:20

До уваги осіб, які подали заяви та документи для участі у конкурсі на зайняття 346 посад суддів апеляційних судів, оголошеному 09.08.2019, який скасовано!

Для тих, хто має намір повернути заяви та документи, нагадуємо, що їх можна отримати особисто у приміщенні Комісії (м. Київ, вул. Генерала Шаповала, 9, каб. 113) у робочі дні: понеділок – четвер з 8 год 00 хв до 17 год 00 хв та у п’ятницю з 8 год 00 хв до 15 год 45 хв, пред’явивши документ, що посвідчує особу.

Насамперед необхідно надіслати письмове звернення до Комісії, у якому зазначити прізвище, ім’я та по батькові, місце проживання (місце перебування), реквізити документа, що посвідчує особу (паспорт громадянина України), викласти стисло суть питання, поставити дату і підпис.

Військовослужбовці, які не мають можливості прибути особисто та бажають отримати документи засобами поштового зв’язку, повинні надіслати до Комісії звернення з копією документа, що підтверджує факт проходження військової служби.

Кандидатам, які не є суддями, заяви та документи надсилатимуться засобами поштового зв’язку на підставі нотаріально засвідченої згоди із зазначенням адреси для відправлення з метою запобігання поширенню персональних даних.

Вища кваліфікаційна комісія суддів України