Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем незалежності України!

24 серпня 2023, 08:36

Привітання Вищої ради правосуддя з Днем незалежності України

Кожної хвилини українці виборюють незалежність, яка для нас є найвищою цінністю. Своїми вчинками ми пишемо історію України. Робітники, науковці, митці, судді стали воїнами і б’ються за кожен сантиметр нашої землі. Надзусиллями виборюють право кожного з нас жити у самостійні демократичній державі за своїми законами і правилами.

Вічна шана і пам'ять всім, хто навічно в строю.

Для всього цивілізованого світу Україна нині синонім героїзму. Країна вільних, гідних людей. Україна у наших думках, у нашому серці. Ми пишаємося нею. За нами правда і Перемога.                     

Слава Україні! Героям слава!

Привітання Вищої кваліфікаційної комісії суддів України з Днем незалежності України

Шановні колеги!

Від імені Вищої кваліфікаційної комісії суддів України та від себе особисто щиро вітаю вас із Днем Незалежності України!

Сьогодні ми святкуємо день, коли наша державність стала незаперечним фактом, коли патріотизм й ідейність багатьох людей допомогли вибороти незалежність під час випробувань, які тестували міцність нашої держави.

Ми не маємо морального права забувати тих, хто дає відсіч будь-яким намаганням знищити незалежність України, зруйнувати життя її вільних громадян. Сьогодні, коли метр за метром українські захисники звільняють країну від загарбника, ми славимо і підтримуємо наше військо, чия мужність і жертовність – це велич української нації й щит її незалежності. 

Судова система відіграє надзвичайно важливу роль у забезпеченні правопорядку, справедливості та дотримання законів в нашій країні. Ми ставимо за мету вдосконалення судової системи, адже суспільство прагне справедливості, очікує від суддів об’єктивності й неупередженості у прийнятті рішень.

Досягнути цього можливо, якщо будемо більш згуртованими і відповідальними за свої дії.

Миру і злагоди у ваших родинах, міцного здоров’я, гармонії і добробуту.

Віримо в Збройні Сили України та нашу Перемогу!

Зі святом вас, з Днем Незалежності України!

Голова Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Роман Ігнатов

 

Привітання Верховного Суду з Днем незалежності України

Роки незалежності продемонстрували світу, що Україна відбулась як суверенна держава, здатна утверджувати демократичні цінності та захищати свободу.
 
День Незалежності України – це історія сили й перемоги, відродження національної культури та історичної пам’яті, невтомна боротьба за свободу і європейський шлях розвитку.
 
Сьогодні від кожного з нас залежить, якою бути нашій державі, як житимуть наступні покоління.
 
Нехай віра в Перемогу і краще майбутнє буде стимулом для натхненної щоденної праці на благо України та Українського народу!

 

Привітання Голови Ради суддів України з Днем незалежності України

Шановні судді, працівники апарату судів, колеги-юристи!

Від імені Ради суддів України та від себе особисто сердечно вітаю вас з Днем Незалежності України!

За більш ніж рік активної війни, з якою російський агресор дев'ять років тому прийшов на нашу землю, ми дуже чітко всі усвідомили наскільки важливим, рідним і навіть священним став для нас день нашої незалежності, день, до якого українці йшли століттями.

Саме в День Незалежності України ми засвідчуємо світу свою єдність, свою повагу до героїв, які боролись за державу і тих, які зараз у важких боях з ворогом не тільки звільняють українську землю, а й тримають захисний щит над Європою та усім цивілізованим світом.

Тож будьмо гідними нашої Незалежності! Тримаймо свій фронт на робочих місцях, дбаймо про Збройні Сили України і все буде Україна!

Слава Україні!

З повагою

Голова Ради суддів України Богдан Моніч

 

Привітання Державної судової адміністрації України з Днем незалежності України

Шановні колеги, представники органів та установ системи правосуддя!

Прийміть найщиріші привітання з нагоди відзначення 32-ої річниці Незалежності України!

Це свято нашої віри в щасливе життя у сім'ї вільних, демократичних, успішних і незалежних держав. Це свято, яке ми вшановуємо серцем і яке захищається ціною життя українських героїв, котрі вибивають ворога з нашої землі, свято, заради якого ми всі живемо і працюємо задля нашої перемоги.

Тож сили вам, наснаги, витривалості, здоров'я. Нехай ваші рідні, які воюють у Збройних Силах України, повертаються в родини зі щитами. Бережіть себе й Україну!

Зі святом вас! Все буде Україна!

 

Привітання Національної школи суддів України з Днем незалежності України

Шановні колеги, друзі!

Від себе особисто та від імені колективу Національної школи суддів України щиро вітаю Вас із визначним святом – Днем Незалежності України!

День проголошення незалежності – день народження нашої країни, час відліку національної державності. Цей знаменний день став поворотною віхою в історії Української держави.

Безумовно, роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас – на зрілість, на терпіння, на толерантність. Наша країна пройшла чимало випробувань, політичних та економічних змін, відчувала злети та падіння. Однак, ніякі негаразди не роз’єднали українців, не похитнули віру та не зламали дух.

Нині перед нашою державою та її громадянами постали нові виклики та випробування, продиктовані неспровокованою військовою агресією сусідньої країни. Нам знову доводиться виборювати ціною тисяч життів військових та цивільних законне право жити на власній землі, розмовляти рідною мовою, мати свою державність та жити в країні свободи.

У день свята дякую усім, хто докладає зусилля, працює на розвиток держави, славить її. А особлива подяка воїнам, які сьогодні боронять і захищають наші кордони.

Щиро бажаю Вам любити свою країну, шанувати нашу історію, міцного здоров’я, упевненості в завтрашньому дні, миру й добробуту в нашому спільному домі!

Слава України!

 

Привітання Служби судової охорони з Днем незалежності України

Сьогодні Україна переживає часи, коли невпинно гортаються сторінки історії, у якій її народ хоробро виборює свої права на життя у вільній, незалежній, соборній державі!
Цього року наша держава святкує 32-річчя своєї незалежності, яка майже 10 років виборюється зі зброєю в руках українських синів і дочок, серед яких є і співробітники Служби судової охорони.

Найдійним тилом для тих, хто на передовій та у складі ЗСУ, є охоронці Феміди, які перебувають на своїх постах в органах правосуддя, насамперед на Донеччині, Харківщині, Херсонщині, Чернігівщині, Сумщині, Миколаївщині та інших регіонах, наближених до територій активних бойових дій.

Вони, вірні своїй присязі, з початку повномасштабного вторгнення рф на територію України гідно несуть службу, рятують людей, охороняють громадський порядок не тільки в судових установах, а й на багатьох об’єктах критичної інфраструктури.

З честю та гідністю вони продовжують відстоювати найдорожчі цінності, виконувати свій обов’язок – служіння українському народові. У серці - з жовто-блакитними кольорами, що символізують мужність і силу, хоробрість і відданість, міць і нестримність.

Схиляємо голови та вшановуємо пам’ять героїв, які поклали життя і залишилися вірними народу України і своїй присязі.

З Днем Незалежності України!

Слава Україні!