Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем Державного Прапора України!

23 серпня 2023, 09:22

Привітання Вищої ради правосуддя з Днем Державного Прапора України

Синьо-жовті прапори у «живому ланцюзі», над міськрадами прокладали шлях до відновлення незалежності України. Сьогодні національні барви уособлюють незламність та нескореність українців.

Це Прапор сильного народу, який став до бою з останньою на європейському континенті тиранічною диктатурою. Символ героїзму, мужності та звитяги. Він неодмінно майорітиме у кожному куточку вільної соборної України.

Зі святом!

 

 

Привітання Вищої кваліфікаційної комісії суддів України з Днем Державного Прапора України

Шановні колеги!

Щиро вітаю вас від імені Вищої кваліфікаційної комісії суддів України та від себе особисто з Днем Державного прапора України.

Нині ми вшановуємо день символу нашої національної гідності, честі та державності — синьо-жовтий стяг, під кольорами якого пам’ятаємо наше минуле, живемо сьогодні та сповнюємо надією майбутнє.

Багатство нашої землі втілює у собі жовтий колір, а синій — небо, під яким ми є єдиною незалежною нацією. Прапор України — це символ нашої боротьби за свободу. Його історія віддзеркалює важливі події, досягнення та є втіленням наших звитяг.

Слава воїнам, які захищають нашу землю під кольорами свободи. Вічна пам’ять полеглим героям, які віддали своє життя заради миру та свободи України.

Під українським прапором, попри війну, судова система забезпечує справедливість, захищає права громадян, карає порушників закону та сприяє зміцненню міжнародної репутації України.

Ми впевнені в успіху наших спільних дій, мотивовані та цілеспрямовані. Разом повернемо синьо-жовтий стяг на території, які завжди були і є українськими.

Шануймо те, що нас об’єднує! З Днем Державного Прапора України!

Слава Україні!

Слава Українському народові!

Голова Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Роман ІГНАТОВ

 

Привітання Верховного Суду з Днем Державного Прапора України

Символ нашої ідентичності та втілення багатовікової традиції становлення України – Державний Прапор. Під ним наші герої боронять рідну землю від окупантів. Нехай синьо-жовтий стяг завжди майорить над вільною Україною!

З Днем Державного Прапора України!

 

Привітання Ради суддів України з Днем Державного Прапора України

Незламні! Нескорені! Непереможні!

Під синьо-жовтим прапорм свободи - назавжди!

 

Привітання Державної судової адміністрації України з Днем Державного Прапора України

Шановні колеги, працівники апарату судів, органів та установ системи правосуддя!

Щиро вітаємо вас з Днем Державного прапора України!

Він наш символ, потужний мотиватор та ідентифікатор української нації та України у світі.

З ним ми непереможні, горді, захищені!

З ним ми – українці!

 

Привітання Національної школи суддів України з Днем Державного Прапора України

Шановні колеги, друзі!

Від себе особисто та від імені колективу

Національної школи суддів України щиро вітаю

Вас зі святом – Днем Державного прапора України!

Для кожного українця синьо-жовтий стяг – це більше ніж прапор. Це символ нашої волі, гідності та непоборності української держави. Він уособлює душу нації, силу патріотизму та незламності!

З цим символом Український народ утверджував свою державність, соборність і самостійність, а також ставав на захист своїх прав та свобод у різні лихі часи.

Сьогодні наш прапор – це ще й джерело волі та незламності духу для всіх українських воїнів, які з ним під серцем йдуть у бій проти ворога та відвойовують кожен метр нашої рідної землі.

Нехай прапор України гордо майорить на вітру та наповнює душу патріотизмом і дарує надію українцям на світле майбутнє.

Бажаю Вам любити свою країну та шанувати державні цінності, мирного і ясного неба над головою, міцного здоров’я, а також упевненості в завтрашньому дні!

Слава України!

З повагою

Ректор Микола Оніщук

 

Привітання Служби судової охорони з Днем Державного Прапора України

Держава має незмінні атрибути, такі як Герб, Гімн та Прапор.
 
Непохитне поєднання уособлює історичний код, що сягає давніх часів та зберігає велич нації в державі, де гармонійно поєднані законодавча, виконавча та судова гілки влади.
 
Наш прапор віддзеркалює усю могутність незалежної держави та її вільних громадян, де права та свободи є найвищою цінністю, кожен справедливо очікує на законний захист своїх прав, а також на їх відновлення через суд у разі порушення. Наш стяг символізує для кожного воду та вогонь, блакить та лани, духовне та земне. Водночас від кожного з нас, як патріота своєї держави, залежить захист та збереження Державного прапора України. 
 
Від Штандарта й до невеличких прапорців у руках маленьких українців, від бойових знамен ЗСУ до прапора, що біля Батьківщини–Матері, – у будь-якій своїй формі він об’єднує та надихає кожного з нас.
 
Біля будівель органів та установ системи правосуддя майорить прапор, з яким відбувалося проголошення Української державності 1917-го, 1941-го та 1990 року. Захист кожної із цих будівель забезпечує Служба судової охорони.
 
На шляху до великої Перемоги ми обʼєднуємося, зокрема, і навколо Прапора з Україною в наших серцях.