Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«Попри постійні ворожі обстріли суди Дніпровщини продовжують здійснювати правосуддя» - Олексій Сальніков

25 травня 2023, 16:40

Україна навіть в умовах постійних ракетних атак та обстрілів здатна забезпечити належне здійснення правосуддя. Про це сказав Голова Державної судової адміністрації України Олексій Сальніков під час робочого візиту на прифронтову Дніпровщину.

25 травня 2023 року у Дніпропетровській області відбулось виїзне засідання робочої групи з питань забезпечення належного фінансування в Україні, яке ініційовано керівником робочої групи, народним депутатом Сергієм Демченком. У рамках засідання відбулась робоча зустріч з керівництвом та працівниками Нікопольського міськрайонного суду та Марганецького міського суду Дніпропетровської області, що піддались масованому обстрілу в ніч на 11 травня 2023 року.

«Неможливо не захоплюватись людьми, які попри ворожі обстріли посміхаються та продовжують працювати», - сказав очільник Державної судової адміністрації України під час обговорення умов роботи судових установ в умовах обстрілів території Нікопольської та Марганецької територіальних громад Дніпропетровської області.

Всупереч складним умовам для суддів, працівників апаратів судів та співробітників Служби судової охорони через постійні ворожі обстріли на Дніпровщині, візит відбувся з дотриманням суворих вимог безпеки учасників.

Державна судова адміністрація України