Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Світлого Різдва!

06 січня 2023, 21:00
Щиро бажаємо гармонії, тепла та миру в кожній домівці! Нехай близькі та рідні завжди будуть поруч.
 
Святий вечір – це час, коли здійснюються усі найзаповітніші мрії та світлі сподівання. Тож нехай бажання, яке у нас одне на всіх, здійсниться.
 
Просимо заступництва для наших відважних незламних воїнів, якнайшвидшого переможного миру та кращого майбутнього для наших дітей, які зможуть бути щасливими у вільній процвітаючій країні.
 
Теплого та світлого Різдва!
 
 

Привітання Верховного Суду з Різдвом Христовим

І ось раптом з’явилася з Ангелом сила велика небесного війська, що Бога хвалили й казали: «Слава Богу на висоті, і на землі мир, у людях добра воля!».

Так звістку про Різдво Христове описує Біблія.

Наші ж воїни світла й ангели-охоронці сьогодні воюють зі злом, боронячи бік добра і справедливості на українській землі.

Щоб кожен, хто сьогодні святкує, міг зустріти різдвяну зорю над мирним українським небом і промовити: «Христос народився! Славімо Його!».

 

Привітання Голови Ради суддів України з Різдвом Христовим за юліанським календарем

Шановні колеги! Дорогі українці! 

Від імені Ради суддів України та від мене особисто прийміть найкращі побажання з нагоди світлого свята Різдва Христового, яке сьогодні відзначається за юліанським календарем.
 
Вірю, що ваші помисли, мрії, бажання, задуми та надії пов’язані з безмежною вірою в Україну, її майбутнє та Збройні Сили України, які воюють з ворогом заради нас, захищаючи наших дітей та батьків, наближаючи нашу перемогу.
 
Вірю, що нинішнє Різдво, яке єдине, але розведене різними календарями, стане для нас Різдвом відродження, Різдвом становлення та зміцнення народу й нації, Різдвом єдності та переконання, що добро завжди перемагає зло.
 
Здоров’я вам, добра, родинного затишку. Бережіть себе та Україну!
 
З повагою
 
Голова Ради суддів України Богдан Моніч
 

Привітання Голови Державної судової адміністрації України з Різдвом Христовим за юліанським календарем

Шановні колеги!

Від імені колективу Державної судової адміністрації України та від мене особисто прийміть найщиріші привітання з Різдвом Христовим!

Світлий день, який вшановують вірники України за юліанським календарем, нехай дарує всім непереборну віру в перемогу добра над злом, Збройних Сил України над армією агресора, істини над облудою.

Нехай серця ваші та душі будуть відкриті для підтримки тих, хто потребує допомоги, хто шукає прихистку й захисту від життєвих незгод!

З Різдвом вас! Все буде Україна!

З повагою

Голова ДСА України Олексій Сальніков