Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Господарському суді Кіровоградської області завершено опитування учасників судового процесу та відвідувачів суду

19 грудня 2022, 15:47

Захід проводився з метою з'ясування суспільної думки щодо рівня організації роботи в суді, зокрема і в період діючого правового режиму воєнного стану, вжиття заходів для вдосконалення роботи суду, підвищення стандартів при здійсненні правосуддя, зміцнення довіри громадян і поліпшення інформаційно-аналітичного забезпечення, а також задля пошуку нових напрямів удосконалення діяльності господарського суду.

З відповідей респондентів можемо зробити висновок, що 76% учасників анкетного опитування оцінили якість роботи апарату Господарського суду Кіровоградської області (роботу канцелярії, помічників суддів і секретарів судового засідання тощо) на «відмінно», а 24% респондентів – на «добре», тобто немає жодної незадовільної оцінки. Окрім того, громадяни задоволені тим, як до них ставляться судді та працівники апарату суду: їхня поведінка ввічлива й коректна.

Більшість учасників судового процесу та відвідувачів суду відмітили, що господарський суд враховував побажання при призначенні дня та часу судового засідання, а також вказали на те, що вони вчасно отримували процесуальні документи, а рішення суду у справі викладено легкою для розуміння мовою. Учасники анкетування у своїх відповідях зазначили, що судові засідання в яких вони беруть участь розпочинаються своєчасно, проте  інколи повітряні тривоги не дозволяють цього зробити.

Також схвально оцінено зручність та комфортність перебування в суді, наявність зразків необхідних документів і потрібної інформації на офіційному вебсайті суду та сторінці в соціальній мережі Facebook.

Дані опитування уважно аналізуються керівництвом Господарського суду Кіровоградської області і будуть максимально враховані у подальшій організації його роботи.

Висловлюємо вдячність усім, хто долучився до опитування, а також за високі оцінки організації діяльності суду та теплі слова побажання!

Узагальнений звіт щодо результатів опитування оприлюднено на офіційній вебсторінці Господарського суду Кіровоградської області вебпорталу «Судова влада України»   -    розділ «Показники діяльності»   -  «Підсумки роботи».

Господарський суд Кіровоградської області