Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Актуальні вакансії в судах

01 грудня 2022, 10:42

Суди продовжують публікувати інформацію щодо вакантних посад в апаратах судових установ (21.11.2022 – 01.12.2022).

 

Третій апеляційний адміністративний суд оголошує про прийом на роботу працівників за строковим трудовим договором на посади державної служби категорії «В» на період дії воєнного стану в Україні, а саме: секретаря судового засідання - 2 вакантні посади.

Детальніше тут.

 

В Чернігівському окружному адміністративному суді наявна вакантна посада начальника відділу документального забезпечення (канцелярії).

Прийом документів від кандидатів для призначення на посади державної служба відбуватиметься до 5 грудня 2022 року включно.

За додатковою інформацією з питань наявності вакантних посад та подання документів можна звертатись до керівника апарату та відділу управління персоналом Чернігівського окружного адміністративного суду: телефони для довідок: (0462) 665 500; 068 107 20 91.

 З умовами призначення на посаду можна ознайомитись за посиланням:

Детальніше тут.

 

Шостий апеляційний адміністративний суд запрошує до своєї команди громадян України, які мають вищу освіту, вільно володіють державною мовою та мають бажання побудувати кар’єру державного службовця, за такими вакансіями: 

  • заступник начальника та головний спеціаліст відділу прийому та надання інформаційних послуг (інформаційний центр):

  • заступник начальника, головні спеціалісти та оператори електронно обчислювальних машин відділу інформаційно-технічного забезпечення.

Шостий ААС просимо надсилати резюме (в довільній формі) або питання на електронну пошту novakvo@6aa.court.gov.ua

Детальніше тут.

 

Північний апеляційний господарський суд повідомляє про наявність вакантної посади секретаря судового засідання – 1 вакантна посада.

Резюме можна надсилати на офіційну електронну адресу суду: inbox@anec.court.gov.ua⠀

Додаткова інформація отримати за номером телефону: (044) 230 06 51.

Детальніше тут.

 

У Сумському окружному адміністративному суді оголошено співбесіду на вакантну посаду державної служби категорії «В» - головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку, матеріального та господарського забезпечення.

Співбесіда з кандидатами буде проведена 2 грудня 2022 року о 10 год. 00 хв. за адресою: м. Суми, вул. Герасима Кондратьєва, 159.

Додаткову інформацію за номером телефону (0542) 60 82 75.

Детальніше тут.

 

Франківський районний суд м. Львова запрошує для працевлаштування на посади державної служби категорії "В":

  • секретар судового засідання;

  • головний спеціаліст (з інформаційних технологій) - на час увільнення основного працівника від виконання посадових обов’язків у зв’язку з мобілізацією.

За додатковою інформацією можна звернутись до Франківського районного суду м. Львова за адресою: м. Львів, вул. Ген. Чупринки, 69, кабінет 203, або за номером телефону: (032) 237 21 16.

Детальніше тут.

 

В Залізничному районному суді міста Львова наявна  вакантна посада друкарки 1 категорії.

За додатковою інформацією можна звернутись до Залізничного районного суду міста Львова, за номером телефону: (032) 261 38 69 або електронною поштою: inbox@.lv.court.gov.ua.

 

Тячівський районний суд Закарпатської області повідомляє про наявність вакантних посад державної служби, а саме: 

  • секретар суду;

  • секретар судового засідання;

  • спеціаліст з питань персоналу;

  • старший секретар суду;

  • друкарка;

  • експедитор (кур'єр).

Також є можливість зарахувати до штату суду за переведенням на рівнозначну посаду або нижчу посаду державної служби працівників апаратів з інших судів України.

Додаткову інформацію можна отримати за номером телефону: 068 091 6736, або ж надіславши листа на електронну пошту: inbox@tc.zk.court.gov.ua, (kadry@tc.zk.court.gov.ua).

Детальніше тут.

 

В Солом’янському районному суді м. Києва вакантна посада державної служби категорії «В», а саме, головного спеціаліста відділу кадрової роботи та управління персоналом (бухгалтер).

Кандидати можуть направляти свої резюме на електронну адресу: kadry@sl.ki.court.gov.ua.

Документи приймаються до 13 грудня 2022 року включно.

Додаткова інформація за номерами телефонів: (044) 273 34 98; (044) 249 79 29.

Детальніше тут.

 

Соснівський районний суд м. Черкаси повідомляє, що в суді наявна вакантна посада помічника судді (патронатна служба).

Для подальшого проходження співбесіди кандидати на вакантну посаду можуть надсилати резюме до Соснівського районного суду м. Черкаси на електронну адресу суду: inbox@sn.ck.court.gov.ua

Для отримання додаткової інформації можна звертатись за номерами телефону: 0472 37 75 27; 0472 54 68 19.

Детальніше тут.

 

В Галицькому районному суді міста Львова наявні наступні вакантних посад державної служби категорії "В" на період воєнного стану:

  • посада судового розпорядника – 1 вакантна посада;

  • судового розпорядника – 2 вакантні посади;

  • секретаря суду – 1 вакантна посада;

  • посада головного спеціаліста (з інформаційних технологій) – 1 вакантна посада.

За додатковою інформацією можна звертатися до Галицького районного суду міста Львова або за номером телефону: (032) 261 38 38.

Детальніше тут.

 

Ленінський районний суд м. Запоріжжя повідомляє про наявність вакантних посад державної служби категорії «В» в апараті суду (без конкурсного відбору на період воєнного стану):

  • секретар судового засідання - 2 вакантні посади;

  • секретар суду - 3 вакантні посади.

За додатковою інформацією з приводу вакантних посад можна звернутись до керівника апарату суду, або зателефонувавши за номером телефону: +38 068 693 59 02.

Детальніше тут.

 

Самарський районний суд м. Дніпропетровська оголошує про вакансію секретаря судового засідання.        

Додаткова інформація за номером телефону: +38 096 988 60 05.

Детальніше тут.

 

Добропільський  міськрайонний суд Донецької області повідомляє, що в суді є вакантними 7 посад державної служби категорії «В» - секретар судового засідання, секретар суду та посада старшого судового розпорядника.

Також є можливість переведення на рівнозначну або нижчу посаду державної служби працівників апарату суду з інших судів. 

З питань працевлаштування можна звертатись за номерами телефону: 050 287 29 86; 050 683 38 95.

Детальніше тут.

 

В Жовтневому районному суді м. Дніпропетровська наявні вакантні посади:

  • старшого секретаря суду;

  • старшого судового розпорядника;

  • головного спеціаліста суду;

  • головного спеціаліста з інформаційних технологій суду;

  • головного консультанта суду.

За додатковою інформацією з приводу вакансій можна звернутись до керівника апарату суду чи головного спеціаліста по роботі з персоналом за номерами телефоном: (056) 722 00 80; (056) 720 93 72.

Детальніше тут.

 

Коростенський міськрайонний суд Житомирської області повідомляє про наявні суді вакантні посади секретаря суду та робітника суду.

Додаткова інформація за номером телефону: (04142) 3 00 11.

Детальніше тут.

 

В Полтавському районному суді Полтавської області наявні вакантні посади:

Кандидати можуть направляти на електронну пошту:  inbox@pl.pl.court.gov.ua  заповнену особову картку  встановленого зразка, документи, що підтверджують наявність громадянства України, освіти.

З кандидатами буде проведено співбесіду.

За додатковою інформацією звертайтеся за номером телефону: (0532) 67 87 75.

 

До Кіцманського районного суду Чернівецької області запрошуються особи на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В» (у період дії воєнного стану без конкурсного відбору):

  • судового розпорядника (строково, до призначення переможця конкурсу або до спливу дванадцятимісячного строку після припинення чи скасування воєнного стану) – 1 вакантна посада;

  • головного спеціаліста з інформаційних технологій (строково, до призначення переможця конкурсу або до спливу дванадцятимісячного строку після припинення чи скасування воєнного стану) – 1 вакантна посада.

Кандидати, які бажають працювати в Кіцманському районному суді Чернівецької області на вказаних посадах можуть надсилати на електронну адресу суду: inbox@km.cv.court.gov.ua,  або особисто, завітавши до суду, можна подати такі документи: резюме; документи, що підтверджують наявність у неї громадянства України та відповідної освіти.

За додатковою інформацією можна звертатися за номером телефону: (03736) 2 17 57.

Детальніше тут

 

Жовтневий районний суд Миколаївської області запрошує на посаду державної служби категорії «В», а саме: секретаря судового засідання - 2 вакантні посади.

Додаткова інформація за номером телефону: (0512) 64 48 78, електронна адреса суду: inbox@gt.mk.court.gov.ua.

Детальніше тут.

 

У Дніпровському районному суді м. Києва у відділі організаційного забезпечення розгляду цивільних та адміністративних справ наявні дві вакантні посади, а саме: провідного спеціаліста та діловода.

З питань вищезазначених вакансій та  проходження стажування звертатись за номером телефону: (044) 294 93 25, (044) 294 93 24, або за адресою: м. Київ, вул. Пластова, 3, каб. 26.

 

Козівський районний суд Тернопільської області повідомляє про наявні вакантні посади державної служби категорії «В» на період дії воєнного стану:

  • секретаря судового засідання, одна з яких є тимчасово вакантною – 2 вакантні посади;
  • секретаря суду.

За додатковою інформацією просимо звертатися до Козівського районного суду Тернопільської області (смт. Козова вул. Соборна, 2, Тернопільський район, Тернопільська область) або за телефоном (03547) 2 1291.

Детальніше тут.

 

Також звертаємо увагу на інформацію щодо вакантних посад у судах, розміщену за посиланням: https://bit.ly/3OWBGgI.

Прес-центр судової влади України