Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Закарпатський ІТ-кластер планують залучити до цифровізації правосуддя

23 серпня 2022, 13:36

Представницька делегація, до якої ввійшли керівники органів судової влади України та народні депутати з Комітету Верховної Ради з питань правової політики правової політики зустрілися з очільником Закарпатської ОВА Віктором Микитою. Під час зустрічі йшлося про запровадження пілотного проєкту з оптимізації місцевих загальних судів в області та загалом про виклики, з якими зіштовхнулася судова системи внаслідок російської військової агресії.

 

 

 

 

 

 

Віктор Микита запевнив присутніх у безперечній підтримці державних проєктів реформування, зокрема й судової системи. За його словами, у процесі оптимізації місцевих загальних судів братимуть участь і територіальні громади. Також планують залучати Закарпатський ІТ-кластер для розробки програмного забезпечення цифровізації та автоматизації роботи апаратів судів на всіх рівнях.

 

«Щиро дякую голові Верховного Суду України Всеволоду Князєву та народним депутатам за візит і довіру до нашого регіону. Ми були, є і залишаємося надійними партнерами та ефективною платформою для реалізації загальнодержавних проєктів», – наголосив Віктор Микита.

 

Закарпатський апеляційний суд