Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВРП вітає співробітників Служби судової охорони з третьою річницею з дня створення служби

04 квітня 2022, 12:27

Вища рада правосуддя вітає співробітників Служби судової охорони з третьою річницею з дня створення надзвичайно важливої для безпеки органів та установ системи правосуддя структури. Ці три роки становлення та динамічного розвитку Служби засвідчили появу нової генерації правоохоронців, які діють за новими принципами та підходами. Демонструють високий професіоналізм, відданість інтересам держави, повагу до прав людини.

Особливо вагомою є ваша роль у сьогоднішніх критичних для України подіях, в час збройної агресії путінських загарбників на нашу землю. З перших годин війни ви підсилили територіальну оборону, патрулюєте населені пункти, затримуєте членів ворожих диверсійно-розвідувальних груп, охороняєте не лише суди, а й важливі об’єкти інфраструктури держави. Під вашим захистом ми почуваємося впевнено. Ми цінуємо кожного.

Ми глибоко вдячні судовим охоронцям за мужність у служінні Україні, сумлінне та відповідальне виконання службових обов’язків, вагомий внесок у захист нашої держави. Зичимо вам міцного здоров’я та наснаги. Перемоги Україні та кожному з нас.

Слава Україні!