Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання з Днем працівників суду

15 грудня 2021, 09:42

Вітання в.о. Голови ВРП Олексія Маловацького з Днем працівників суду (відео)

В.о. Голови ВРП Олексій Маловацький подякував суддям за стійкість та відданість професії.

«В часи постійних неузгоджених реформ, недофінансування судової влади ви залишаєтеся відданими служінню захисту прав людини. Сподіваюся, що наступні реформи принесуть відновлення судової влади як незалежної та рівноправної гілки влади в державі Україна», - зазначив Олексій Маловацький.

«Для нас це свято є особливо дорогим, адже заради обраної професії ми віддаємо свої знання, здоров’я. Заради того, щоб люди, які звертаються до нас за допомогою, отримали її», - сказав Олег Прудивус

«Крім того, що ми маємо бути професіоналами, ми повинні пам’ятати про те, що джерелом наших рішень має бути честь і совість. Гідно несімо високе звання працівників суду», - акцентував член ВРП.

 

 

Вища рада правосуддя вітає з Днем працівників суду України!

Шановні колеги! Від імені Вищої ради правосуддя з нагоди професійного свята прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників суду!

Ваша професійна діяльність відіграє вагому роль в утвердженні принципу верховенства права та справедливості, забезпеченні неупереджених, незалежних і справедливих судових рішень, які виносяться іменем Держави.

У період стрімких змін нашого суспільного життя, кожен день ви з гідністю несене своє високе звання – працівника суду. Ви залишаєтесь вірними складеній присязі та ідеалам справедливості, є гарантом захисту прав, свобод та інтересів громадян. Дякуємо кожному представнику судової влади за невтомну працю, відданість справі, наполегливість та професіоналізм!

Зичимо всім суддям та працівникам апаратів, органів та установ системи правосуддя впевненості у майбутньому, професійних перемог і нових досягнень, витримки, наснаги та сили духу! Бажаємо міцного здоров'я, благополуччя, добробуту, оптимізму і наснаги!

Хай вашу почесну працю супроводжує успіх, а людська шана і довіра стануть гідним орієнтиром!

Зі святом!

 

Вітання Верховного Суду з Днем працівників суду

Колеги, щиро вітаємо з професійним святом – Днем працівників суду!

Сумлінна й віддана праця кожного з нас поступово підвищує довіру громадян до суду і впевненість у належному захисті їхніх прав.

Нам є чим пишатися, але є й до чого прагнути.

Тож бажаємо наснаги, професіоналізму та непоборного відчуття справедливості задля утвердження верховенства права!

 

Привітання Голови Ради суддів України з Днем працівників суду

Шановні колеги-судді, працівники судів!

З глибокою повагою, від імені членів Ради суддів України та від себе особисто вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників суду! Це свято об’єднує працівників усіх судових установ, хто своєю самовідданою працею виконує обов’язки в ім’я законності та справедливості.

Вам доводиться працювати у складний час судової реформи, ще не в усіх судах створено належні умови праці і винагорода за цю працю, поки що, не є відповідною. Проте, я знаю, що ви докладаєте максимум знань, енергії, бажання, задля утвердження законності і справедливості.

Саме від вашої щоденної, відповідальної, самовідданої праці значною мірою залежить збереження суспільної та політичної стабільності, миру та спокою, дотримання конституційних прав і свобод громадян.

Я вірю, що спільними зусиллями ми вдосконалимо судову гілку влади, в якій найбільшими цінностями будуть верховенство права та людина, незалежний суд стане надійним захистом для громадян від беззаконня, а ваша праця буде приносити вам задоволення.

Ці завдання не з легких, але, коли ми згуртовані єдиною метою, коли маємо підтримку громадян і прагнемо демократичних перетворень для держави, ми їх виконаємо.

Окремі слова вдячності суддям у відставці, адже Ваші професіоналізм, відповідальність та сумлінне виконання професійних обов’язків стали запорукою нинішніх досягнень системи правосуддя України.

Зі святом вас, шановні колеги! Міцного здоров’я, великого людського щастя, добробуту вам і вашим родинам. Нехай ваш високий професіоналізм, досвід та знання будуть і надалі служити Закону та Україні.

Голова Ради суддів України Богдан Моніч

 

Привітання т.в.о. Голови ДСА України з Днем працівників суду

Шановні судді та працівники судів, органів та установ системи правосуддя!

З нагоди професійного свята - Дня працівників суду щиро вітаю Вас від себе особисто та від колективу Державної судової адміністрації України!

Нелегка і в той же час почесна місія служіння Українському народові, здійснюючи правосуддя, вимагає від Вас високого рівня знань, наполегливості, досвіду та особливих особистісних якостей - честі, гідності та відданості справі.

Ваші професіоналізм, відповідальність та сумлінне виконання професійних обов’язків є запорукою нинішніх і майбутніх досягнень системи правосуддя України.

Саме Ви забезпечуєте можливість кожному громадянину  реалізувати право на справедливий суд та захистити порушені права, свободи і законні інтереси. І саме від Вас залежить - чи виправдаються очікування суспільства на незалежний та справедливий суд.

Щиро бажаю Вам міцного здоров’я, наснаги і натхнення, успіхів, емоційної стійкості, миру, добра, благополуччя, життєвих гараздів та нових професійних досягнень на благо Українського народу!

З повагою 

т.в.о. Голови Державної судової адміністрації України Олексій САЛЬНІКОВ

 

Привітання Голови Служби судової охорони Валерія Бондаря з нагоди Дня працівників суду