Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання з Днем працівників прокуратури

01 грудня 2021, 10:49

З Днем працівників прокуратури!

Шановні колеги, щиро вітаємо вас із професійним святом!

30 років тому розпочався новий етап розвитку прокуратури, діяльність якої ґрунтується на засадах верховенства права та визнання людини, її життя і здоров’я, честі та гідності, недоторканності та безпеки найвищою соціальною цінністю.

Зичимо усім, хто слідує за своїм покликанням, досягти професійних вершин. Хай обраний фах приносить задоволення, відчуття самореалізації.

Нехай вас не полишає наснага спрямовувати свої знання та професіоналізм на підтримку престижу професії.

Щиро віримо, що як представники одного із найважливіших правоохоронних органів держави, ви зможете виправдати високі очікування громадян від результатів роботи органів прокуратури, будете гідним прикладом та орієнтиром позитивних змін для майбутніх поколінь.

Сподіваємося, що ми всі разом зможемо зміцнити правопорядок та зробити все можливе задля дотримання верховенства закону.

Міцного здоров’я, благополуччя у родинах, нових звершень та реалізації усіх задумів! 

З повагою

Вища рада правосуддя

 

Вітання Верховного Суду з Днем працівників прокуратури України!

Колеги, вітаємо з Днем працівників прокуратури України!

Бажаємо подальшого розвитку, плідної та системної роботи відповідно до європейських стандартів і практик з метою утвердження в Україні верховенства права та справедливості.

 

Привітання Голови Ради суддів України з Днем працівників прокуратури

Шановні прокурори та працівники прокуратури!

Від імені Ради суддів України та від себе особисто дозвольте привітати Вас з професійним святом – Днем працівників прокуратури!

30 років Вашої діяльності в незалежній Україні – це час становлення і зміцнення задля захисту прав і свобод людини, загальних інтересів суспільства та Держави.

За Конституцією України судді, прокурори та адвокати працюють в царині правосуддя із визначеними для кожного функціями, а всі ми чітко усвідомлюємо відповідальність за кожну нашу дію, що закінчується ухваленням судового рішення.

Сьогодні неможливо уявити підтримання публічного обвинувачення, якісне досудове розслідування, представництво інтересів держави в суді без Вашої професійної роботи.

Тож, будьте гідні тих повноважень, які на Вас поклала Держава! З професійним святом Вас!

Здоров'я, добра та успіхів Вам і Вашим родинам.

З повагою
Голова Ради суддів України Богдан Моніч